上一頁下一頁
發新話題

千金小姐與會所救生員

收藏  |  訂閱
106  22.0k

師妹快d寫埋佢啦😊

引用:
原帖由 bbchu_ 於 2017-9-28 07:07 PM 發表 查看引用來源
唔知仲有冇人想繼續睇呢
梗有啦!快啲寫啊!

引用:
原帖由 bbchu_ 於 2017-9-28 01:00 AM 發表 查看引用來源
之前個個好似太短 唔比我放上黎 唯有重新一次過打啦
小妹22歲 160高
爸媽長期不在港 本來係外國讀書 但冇乜心讀 就停學返左香港 而佢地就買左屋比我自己係香港住下 每個月比生活費我自己生活 背景講住咁多先~
我 ...
內射真係好正, 睇住流返出黎 

引用:
原帖由 bbchu_ 於 2017-9-29 12:18 AM 發表 查看引用來源
好夜好眼訓了 今日成日都去左行街冇時間打文 等陣先回下你地
其實我好大機會離開香港一段時間 至於點解要走 一黎香港已經好悶 而最大既原因在於救生員.....
咁做咩因爲佢就要下回分解啦
字裡行間很有感情和感慨,師妹就借此平台,把心中故事一一盡道出來,冀望能把鬱悶宣洩,又或作個記錄留念吧!

引用:
原帖由 bbchu_ 於 2017-9-29 12:18 AM 發表 查看引用來源
好夜好眼訓了 今日成日都去左行街冇時間打文 等陣先回下你地
其實我好大機會離開香港一段時間 至於點解要走 一黎香港已經好悶 而最大既原因在於救生員.....
咁做咩因爲佢就要下回分解啦
係咪妳太大食啊~

引用:
原帖由 灰心鐵人 於 2017-9-28 05:35 PM 發表 查看引用來源

我可以幫手阿
但我like師妹個救生員wor,可惜唔可以比佢中出

好正呀,我想睇相:smile_o01:

今日即興去左澳門玩 唔得閒上黎更新下添
咁我將我同佢之間既感情線同甜文分隔開 方便大家睇 冇興趣同我同佢既感情就可以直接飛去甜文lalala
--------------------------錯誤的感情
其實我同佢都識左一段時間 話長又唔長短又唔短 雖然大家都覺得我地可能次次見都為sex 但其實我地出黎會好似情侶行街食飯睇戲 感覺唔似sp 就係咁時間長左 感情我都放多左.....待續
-------------------------這是含感情的性?
感情就交代左小小 係時候大家最想睇既sex
One day 我係佢收工個陣落左去 仲著左心口綁帶既吊帶背心 黑色短裙 小皮鞋 just like lkf既打扮
佢見到我嚇左一嚇 話估唔到我哩個大小姐會接人收工 傻豬 唔接又點發展之後既激情呢
於是我細細聲係佢耳邊講 今日我地刺激下 由於我m左幾日 冇得搞 下面又好空虛寂寞
佢:你想點激法啊 淫西
我甜甜笑左一下:廁所哩啲鐘數冇人喎(之後我一手拉左佢入廁所)
佢:你今日著到咁 想我大大力屌死你啊
我一手捉住佢小弟:做咩咁硬咁粗 引死我啦
佢二話不說就除左我條裙同底底 指插我 我真係太想要濕得好西利 忍唔住跪低放晒大棒棒入口 佢舒服到禁實我個頭係咁前後咁屌我個咀
佢頂唔順一手抱起我黎屌 我:啊...好粗 屌到我好爽啊.... 佢:等我今日屌到你氣都抖唔到
然後佢捉左我係張凳女上 我雙手圈住佢條頸用對奶係咁磨佢塊面然後好比力un 佢都舒服到忍唔住:啊 你屎忽好圓 塊西又...緊又多水 就黎....坐爆啦
最後佢頂唔順 抽返出黎 逼我放入口吹多1分鐘就射到我對波同面都係精 畫面好淫賤 但爽到形容不了

引用:
原帖由 uncleblue 於 2017-9-29 02:34 PM 發表 查看引用來源

係咪妳太大食啊~
我已經忍住啦~

引用:
原帖由 Estherfok 於 2017-9-29 08:15 PM 發表 查看引用來源

但我like師妹個救生員wor,可惜唔可以比佢中出
Haha 去游多啲水 搵返個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆