上一頁下一頁
發新話題

有腹肌係唔同啲

收藏  |  訂閱
57  8.9k

引用:
原帖由 斗零買支筆 於 2017-10-7 01:18 PM 發表 查看引用來源

呢度好多自high L:smile_38:
都無乜話自唔自high,如果樓主真係
樣子不差又練得一身肌肉人到場有
好D服務係唔出奇!
只係覺得唱得反調果D就多數係......
男人外形討好唔好話good囡,對住乜女都會討好D
(有腹肌無樣或七老八十則例外)!
不過女睇男就比男睇女複習好多,只得外表內涵一點
文化也沒有都一樣無滿分!夾唔夾倒就更為重要!
所以這題目我都投正方!

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-3 10:34 AM 發表 查看引用來源

原來整過容架:smile_27:
人地講緊練成復肌,你就講到練成一只大鵰!
你都真係好得呀!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-7 01:45 PM 發表 查看引用來源

都無乜話自唔自high,如果樓主真係
樣子不差又練得一身肌肉內到場有
好服務係唔出奇!
只係覺得唱得反調果D就多數係......
男人外形討好唔好話good囡,對住乜女都會討好D
(有腹肌無樣或七老八十則例外) ...
上大陸玩心態放輕鬆d,唔好咁大心理包袱,去d一視同仁的場,無論你係毒男,型男,高矮,有無肌肉,d女都會好好服侍你,放假上大陸嫖都係想輕鬆下,返大陸衣著方面同談吐都唔使主意,d女都會好好服侍你,你係客唔使討好d女。

外型好當然係着数D!
佢地都系人……你揀人……人揀你!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-7 01:47 PM 發表 查看引用來源

人地講緊練成復肌,你就講到練成一只大鵰!
你都真係好得呀!
我的不是練的,糸天生出來的!
再講你有見過佢六舊腹肌咩?

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-10-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

我的不是練的,糸天生出來的!
再講你有見過佢六舊腹肌咩?
之c見到你……手推埸都變成kB 福利!幸福!

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-10-7 06:28 PM 發表 查看引用來源

之c見到你……手推埸都變成kB 福利!幸福!
都唔系個個技師糸咁架,一般只有比較淫果啲先會:smile_44:

大碌囡囡通常唔大鍾意6舊腹肌
佢地最鍾意一舊過個種腹肌😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆