上一頁下一頁
發新話題

太爆、太太、太驚喜 (#29 #125 #220更新 #57、#91、#131、#177、#203相)

收藏  |  訂閱
237  73.9k

引用:
原帖由 Emmmma 於 2017-9-20 11:48 PM 發表 查看引用來源

會幻想下,但暫時3p就接受吾到:smile_39:
男人會接受到, 女人唔係個個得 (MFM)

引用:
原帖由 bae146 於 2017-9-21 03:23 PM 發表 查看引用來源

男人會接受到, 女人唔係個個得 (MFM)
未必架...我試過幾次...硬5到....:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 09:58 AM 發表 查看引用來源

我一向有幫老婆影相拍片,呢幾日影果d,我專登叫佢拿住寫有我id認證來影添,如果大家有興趣繼續聽故仔,到時會upload相配合,放心

引用:
原帖由 xxDD999 於 2017-9-20 09:58 AM 發表 查看引用來源

我一向有幫老婆影相拍片,呢幾日影果d,我專登叫佢拿住寫有我id認證來影添,如果大家有興趣繼續聽故仔,到時會upload相配合,放心
支持师兄、更新、最好有埋圖片或短片

引用:
原帖由 wolalah 於 2017-9-21 09:47 AM 發表 查看引用來源

Ching, 好羡慕你。。。。
可以分享,或交换相。。和片。。
同道中人,真心交流,正?

引用:

支持師兄,你真幸福,我還是幻想進行中,你局部嘅嘢我都有部分進行咗啦!😁

未有時間寫文,各位C兄C妹睇住相先
https://postimg.org/image/ghc8gf7v9/6478e26d/

good story

恭喜🎉恭喜

題外話,想問下呢幾日有無夫妻、情侶在東京

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆