上一頁下一頁
發新話題

超中伏TSG 30

收藏  |  訂閱
78  5.5k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:15 AM 發表 查看引用來源
楼主,我怀疑你没体验过30,就在这里黑人家,小心讲假话倒霉运。 苍天有泪,会惩罚某些黑心人的。
30是出了名的服务好,听话,一大批客人。 各位朋友 ...
小弟2星期前試了30. 也出了報告. 當日也有366指數, 但沒有錫袋和鍚棍?  唔喺話要同JS平反. 只喺覺得都喺嗰句--每個人嘅指數一定有分別. 除非CHING搵嘅喺機械人..

似乎係樓主有問題多D,因為有幾位c兄都唔係咁情況,而佢地嘅報告,我絕對相信。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-14 10:43 AM 發表 查看引用來源

老老實實,呢篇野更加似廣告
直情係轉帖寫手廣告啦

引用:
原帖由 apple95121 於 2017-8-14 10:15 AM 發表 查看引用來源
楼主,我怀疑你没体验过30,就在这里黑人家,小心讲假话倒霉运。 苍天有泪,会惩罚某些黑心人的。
30是出了名的服务好,听话,一大批客人。 各位朋友 ...
你估我好得閒,無试佢又寫扁報告,因为我跌錢 ,吾希望再有其他人跌錢,只要各師兄真心 互相提醒,大家就吾会有跌錢experience,但是這處有很多Ad 佬!

好多ching都提過指數因客人而異只能參考。你可以投訴技師服務,但係手推場相信都唔會同經理講無舌吻指插吧。因為這些都是非標準服務要自己發掘

樓主我信你,點解唔諗下呢排咁多tsg帖,中伏是必然

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-8-15 07:48 AM 發表 查看引用來源
樓主我信你,點解唔諗下呢排咁多tsg帖,中伏是必然
現在回想,每次那場突然間多帖話点好点好,都會中伏!早排的FY, FL ,PA 和FL附近口岸那KO場,都有師兄中伏!

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2017-8-14 11:31 AM 發表 查看引用來源

呃唔到蝦條米想要錢,無得比米唱技師,半年前有技師講有客幫人出廣告,唔知係邊個叻呢
做埋D on 9 嘢!博比JS少佢就會!
尼D人去玩又點會玩得開心,
先天心理缺憾無得救!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆