上一頁下一頁
發新話題

hostel被中出

收藏  |  訂閱
154  40.8k

好多師兄話我比陌生人中出好危險,只系個下真系好好feel,成個人好興好熱,越淫賤既野就越想做。我都知道甘樣唔系甘好,但都冇咩機會再黎多次即興q。番到房做都有帶番套。
我幫佢沖涼打完飛機之後,佢好似小朋友攬住我,
佢:你住哪間?
我:(單人房)
佢:我明天要走了,今晚可以來陪你嗎?我會想你想到睡不著。
佢個頭伏系我對波度,好似我男朋友甘嗲我。
我:嗯…
佢好開心甘笑,幫我同佢自己沖番乾淨,用毛巾幫我抺乾。
佢:站這麼久,會冷喔。
我摸一摸佢下面:他好像還蠻熱嘛
佢一手拉近我去佢度,系我耳仔邊有少少man甘話:回床上自慰著等我。
佢幫我著件吊帶背心同短褲,但唔比我著底褲,著好短褲個陣,仲用手指隔住條褲輕輕捽我個西。
佢:我很快來。
佢開門望過冇人,就錫一錫我,拍一拍我patpat,叫我走先。我錫左佢一下,就拎野番房。
我訓系床度等佢過黎,一路諗番頭先既經歷,右手隔住條褲摸自己下面,細細力打圈,左手伸入背心揸自己對波,好似平時系屋企甘,想像比男人揸緊,慢慢對lin又開始硬,我細細聲甘呻吟,對腳夾緊隻手,開始摩擦。突然有敲門聲,我嚇一嚇,先跑去門度。
佢:是我
我打開道門,見到佢拎住d零食。
佢遞比我:我怕你餓,這我媽買的,可我今天都沒吃。
我拖住佢入房。
佢:哇塞,比我們那種多人房強多了耶。男生房都好髒哈哈。而且還沒正妹看。
佢講完系後面攬住我,聞一聞我膊頭:好香。有我的味道。
我地訓系床上面攬住,先開始成晚真正傾計。原來佢仲細我兩年,已經做緊野。佢都從來冇試過甘樣,靜系以前讀書有過一個女朋友,系屋企做過。
一路傾,佢隻手都系搭住我條腰,傾到甘上下,到開始講大家性經驗,佢慢慢掃落我大比,系甘摸,但就點都唔摸我下面。另一邊就伸手入我件背心,掃我背脊。佢洪埋我耳仔邊吹氣,我扭一扭開,佢就大力少少甘壓住我。做左一晚,佢知道我條頸係最敏感既位,佢一邊輕輕甘錫,又分開我少少大比,用手指慢慢掃下掃下我下面。
佢:我想看你自慰。
之後企起身,坐左系床邊隔離張櫈。
突然冇人摸我,個身覺得好空虛。以前系男朋友面前都好少自慰。
我拉高件背心,揸下搓下自己對波,用手指夾下粒lin,右手隔住褲打圈捽。我合埋眼,諗番成晚既淫賤經歷,隻手越捽越快,對腳夾埋,系張床度典下典下。我聽住佢既透氣聲,開始好嗲甘呻吟,想引佢埋黎屌我。我拎轉少少,打側訓,用pat pat對住佢,系甘扭下扭下。我feel到黎料,我拎起個枕頭,用大比夾住,系甘摩擦個西,下身向前向後甘,想像有碌鳩插下插下。我開始叫得大聲:屌我啊…快d黎屌我啊…我好想比人屌啊…用你條大碌野屌爆我啊…插入黎啊…插我個淫西啊…
佢衝過黎捉住我,幫我一齊郁個枕頭,又大力揸我對波,奶我背脊。有佢幫手,好快到高潮,我撐行成個人,呻吟得最大聲,佢就幫手捉實我條腰。我之後即刻冇哂力,癱系度系甘大啖透氣,嗯…啊…嗯…啊甘叫,佢系後面攬實我,我feel到佢碌鳩頂實我pat pat。
但我真系有d 攰,冇趷高配合佢。佢摸一摸我個頭,成額汗。
佢:累了嗎?
佢其實扯到行哂,但冇夾硬入。
我拎轉身,望住佢:你知道廣東話說夾腸嗎?可是我的胸好像不夠大。
我捐落去,個陣熱到對波都有d 汗。我其實未試過,因為男朋友中意我pat pat多過對波。我撥對波去中間,輕輕托住佢碌野,前後郁下郁下。因為唔夠大,冇得包哂,但佢都好似好驚訝甘。佢禁住我個頭,叫我郁快d,我一路夾,久唔久會抬頭好淫甘望一望佢。見到佢紅哂,索哂氣,我都好滿足。最後佢一野噴哂落我度,仲有少少系塊面。我知有d人好中意睇人吞精,但佢見我冇主動吞,靜系好溫柔甘幫我抺番。
佢:辛苦了傻瓜。好久都沒那麼爽。
就系因為佢比我感覺好尊重我,個晚回氣之後我地都有再做多次。

引用:
原帖由 HKDC2015 於 2017-7-22 07:57 AM 發表 查看引用來源

有相睇會更加好
唔po相啦li個
之前搵d師兄玩文字sex phone sex 都冇咩師兄好好心機
今次上黎貼下文 分享下算

引用:
原帖由 billeelee 於 2017-7-22 06:17 AM 發表 查看引用來源
你對波禁正。。一定狂啜,大力楂。。。。。揸到變曬形
喂呀衰人。
會好痛架。
我中意男仔粗暴少少壓住我,但太大力揸波真系會好痛。
唔好咁樣蝦女仔啊,雖則應該有師姐中意xd

引用:
原帖由 S_2012 於 2017-7-22 09:23 AM 發表 查看引用來源
hostel搞零捨爽~
師妹之前pm佐你我仲有玩phonesex~:smile_47:
我爆哂pm 開唔到啊。

會唔會太正

引用:
原帖由 吉士... 於 2017-7-22 09:10 AM 發表 查看引用來源
咁你有冇同佢留返個聯絡先
有啊,去台灣都會再搵佢。
但有排都冇得去。

引用:
原帖由 Man0310 於 2017-7-22 10:47 AM 發表 查看引用來源

有機會一齊去台灣玩下😂想去墾丁享受下生活😂😂
享受生活定享受性生活啊?:d

引用:
原帖由 寒賦坤俊 於 2017-7-22 10:57 AM 發表 查看引用來源
有無食事後丸:smile_34:
冇啊
冇甘易中既。依家都冇事啊
不過下次唔會啦

引用:
原帖由 chris@hk 於 2017-7-22 11:51 AM 發表 查看引用來源

精彩,1晚開左4次波好野。
全部中出就要小心喇。
妹妹,要好好保護自己!
之後有帶啊。
多謝

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-7-22 11:56 AM 發表 查看引用來源
幻想緊師妹對波夾我條JJ
但我對波唔夠大,大d先包得哂
惟有比師兄揸大d先 :d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆