上一頁下一頁
發新話題

舊人悶文一則+3p文(p5, 6)

收藏  |  訂閱
150  12.5k

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 12:26 PM 發表 查看引用來源

見過丫嗎!做毒毒好難遇到女仔嫁!
見過!? 唔通係..........
算 我唔係度估喇

但我諗應該係你啦!
haha咁遇唔到都冇計架嘛!
你彈D比我啦:smile_o01:

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-8 04:02 PM 發表 查看引用來源

得閒先啦,冇咩心機打住:smile_42:
期待你嘅post

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 12:33 PM 發表 查看引用來源

見過!? 唔通係..........
算 我唔係度估喇

但我諗應該係你啦!
haha咁遇唔到都冇計架嘛!
你彈D比我啦:smile_o01:
真係咁難估咩,我仲以為你第一個回帖已經知...

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 12:58 PM 發表 查看引用來源

真係咁難估咩,我仲以為你第一個回帖已經知...
果時我冇諗咁深入啊...

依家再深入D睇返D野就好似估到啦 你有冇睇PM丫!?

各位師兄唔好再pm我,一來我覆唔到,二來都唔會覆;交換contact戈d已經講過,唔再覆了;

至於分享,3p既文,唔知點解現實個個都話接受唔到,但私底下個個都話羡慕妒忌恨。
但其實個人而言,會比喻為食自助餐,只係多左d選擇,飽係飽d,但唔一定樣樣都好食,亦唔一定好滿足。有時倒不如食一餐高級牛扒,反而令人更回味。
而且小妹覺得自己遇到既,似乎有點普通,唔知從何說起,而且無咩心機打字,或者晏少少有時間,就講下,我係點開始3p啦。

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 01:08 PM 發表 查看引用來源
各位師兄唔好再pm我,一來我覆唔到,二來都唔會覆;交換contact戈d已經講過,唔再覆了;

至於分享,3p既文,唔知點解現實個個都話接受唔到,但私底下個個都話羡慕妒忌恨。
但其實個人而言,會比喻為食自助餐,只 ...
做咩冇心機? 又出現左問題!?

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 01:10 PM 發表 查看引用來源

做咩冇心機? 又出現左問題!?
無咩問題呀,只係如果一寫開,起碼兩千字,攰姐。

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 01:14 PM 發表 查看引用來源

無咩問題呀,只係如果一寫開,起碼兩千字,攰姐。
哦..咁就吹下水算啦..

其實我係冇諗過你會用另一個名返黎啊:smile_o03:
唔好嬲我啦

唉..好肚餓啊...

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 01:16 PM 發表 查看引用來源

哦..咁就吹下水算啦..

其實我係冇諗過你會用另一個名返黎啊:smile_o03:
唔好嬲我啦

唉..好肚餓啊...
用第二個名,咪多得你囉:smile_45:

仲未食飯咩?

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 01:19 PM 發表 查看引用來源

用第二個名,咪多得你囉:smile_45:

仲未食飯咩?
頂...原來兇手係我:smile_o08:
不過到最後我地咪又係見都冇見過haha
驚黎冇意思....:smile_o16:

anyway sorry:smile_o03:

未啊今日食點半
呢段時間我都發生幾多事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆