上一頁下一頁
發新話題

90後的小性事- #1, #8, #58

收藏  |  訂閱
132  24.2k

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2017-5-5 08:58 AM 發表 查看引用來源

我都係中環人,有機會遇見喎~
:smile_30: 如果認得出嘅同我say hi啦

引用:
原帖由 marshmallow030 於 2017-5-5 08:54 AM 發表 查看引用來源

早晨!
咁早起身Hea,你都早睡早起架喎

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-5-5 09:10 AM 發表 查看引用來源

咁早起身Hea,你都早睡早起架喎
好似4點先瞓:smile_30:
係尋日好晏起身姐:smile_14:

引用:
原帖由 marshmallow030 於 2017-5-5 09:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 如果認得出�同我say hi啦
可惜......咁可能要睇下收工後

引用:
原帖由 marshmallow030 於 2017-5-5 09:13 AM 發表 查看引用來源

好似4點先瞓:smile_30:
係尋日好晏起身姐:smile_14:
我都成五點先訓,你唔洗返工?

引用:
原帖由 我係一個小人物 於 2017-5-5 09:14 AM 發表 查看引用來源

可惜......咁可能要睇下收工後
收工就認到我咩哈哈:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-5-5 09:15 AM 發表 查看引用來源

我都成五點先訓,你唔洗返工?
咁你都幾犀利喎 仲有精神
唔使

瞓到一半,L伸手係咁摸我⋯我撥開左佢擰轉面繼續瞓覺,佢伸手摸我pat pat,又摵我pat pat,摵到我都醒埋:smile_27:
我用背脊“得”住佢,佢成個人郁左埋黎,揸住我個胸 用下面係咁頂我pat pat:smile_13:
我叫佢唔好攪,佢伸隻手去摷我下面,仲話:「濕曬喎?」
:smile_45:我係咁意摸下佢條硬曬嘅J敷衍下佢就繼續瞓:smile_30:

再瞓到一半,我又係用背脊對住佢,之後佢插左入黎,我摸下佢有冇戴dom之後扮瞓,忍住唔嗌
插左幾下之後佢拍下我問我醒未,叫我起身攪野,我又扮瞓:smile_30:
之後佢拎左出黎冇再插我,當時心入面講曬粗口:smile_44: 好囉 由我嬲住瞓:smile_45:
:smile_30: 之後我合埋眼扮瞓呀嘛,佢行左我面前都唔知,一野將條J塞入我口
「咁你肯醒未?」
我含住點答呢?⋯⋯ 唯有“嗯⋯⋯”
咁樣畀佢整到醒曬又幾正:smile_40:成個人勁想要
之後我拎出黎話:「醒左啦,攪得喇
佢捉住我個頭插番條野去我個口話:「唔得喎,頭先扮瞓呀嘛,含下好啦,我連口爆都唔會架喇」
:smile_14::smile_14: 攪錯? 自己玩死自己:smile_27:
我望住佢:smile_o06::smile_o06:
佢就話含得舒服就口爆埋我喎
咁即係點都冇得攪? 算啦⋯⋯我努力D含佢⋯含到嗯嗯聲,再捉佢隻手去我個胸到:smile_13:
又口爆~
之後我就算囉,自己沖涼,佢想同我一齊沖都畀我趕走左:smile_30:

引用:
原帖由 marshmallow030 於 2017-5-5 09:26 AM 發表 查看引用來源

收工就認到我咩哈哈:smile_30::smile_30::smile_30:
明顯係收工再黎撞你啦 haha

多謝分享,希望妳繼續淫,繼續含。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆