上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.4k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-7 10:52 PM 發表 查看引用來源

冇乜特別心得,只係邊到老婆越肉緊我就越奶得快....
大陰唇奶先,手指搓豆豆,脷尖跟著奶小陰唇,眼睛望見水水流,中指快速不停震按豆豆,嘩曄嗯嗯是靓太叫聲,老兄全入條脷,吊入去鑽入去。。。爽死她

女人生理一日幾十次高潮都得,但男人最多射幾次,所以女人一經開発,可以淫到你唔信

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-7 08:19 PM 發表 查看引用來源

老婆冇返工,所以佢留响屋企應該濕嘅程度更高, 今晚吊佢果陣又錄吓音先.....
尋晚賽果吊到靚太咩反應,慢慢再發掘她的淫穴位

good report:smile_38::smile_38:

分享Lai 西技術 post :smile_38:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-8 11:29 AM 發表 查看引用來源

尋晚賽果吊到靚太咩反應,慢慢再發掘她的淫穴位
人妻:仲講 尋晚冇搞因為要陪女做功課,今朝一早老公喺工人同女女喺廳玩衫嘅時候,喺房搞人𡃶到人地軟晒,入咗唔夠20下話要趕住返工走先,叫我唔淮沖身,佢都冇沖,留返D味今晩再下半場喎,搞到人宜家好濕

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-8 12:07 PM 發表 查看引用來源

人妻:仲講 尋晚冇搞因為要陪女做功課,今朝一早老公喺工人同女女喺廳玩衫嘅時候,喺房搞人𡃶到人地軟晒,入咗唔夠20下話要趕住返工走先,叫我唔淮沖身,佢都冇沖,留返D味今晩再下半場喎,搞到人宜家好 ...
靓太,下午直播diy 引爆老公,等他條九痕痕,你唔使玩二十下。。慘慘。。。
你依家好想要。。。咩呀?

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-7 10:52 PM 發表 查看引用來源

冇乜特別心得,只係邊到老婆越肉緊我就越奶得快....
巧正!支持ching乃西令阿嫂淫hi hi

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-8 12:07 PM 發表 查看引用來源

人妻:仲講 尋晚冇搞因為要陪女做功課,今朝一早老公喺工人同女女喺廳玩衫嘅時候,喺房搞人𡃶到人地軟晒,入咗唔夠20下話要趕住返工走先,叫我唔淮沖身,佢都冇沖,留返D味今晩再下半場喎,搞到人宜家好 ...
佢話尋晚要吊靓太一次,令你hi hi.

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-8 01:46 PM 發表 查看引用來源

佢話尋晚要吊靓太一次,令你hi hi.
我特登睇吓佢會唔會濕足一日等我今晩"吊" 佢.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆