上一頁下一頁
發新話題

E Cup 的妹妹 (#20 updated)

收藏  |  訂閱
171  66.8k

引用:
原帖由 hk66051575 於 2016-12-17 04:19 PM 發表 查看引用來源
贊下先.......利害  
有咩咁利害

D CUP 同E CUP係最正~~最好手感~~

瘦底咁大,係真唔係

引用:
原帖由 04329234 於 2016-11-10 11:20 PM 發表 查看引用來源
好耐無出POST喇.......不過都唔會有人記得我架喇!ANYWAY 今次係要講下一位E CUP的妹妹....邊度識就唔講喇!

一向我都係一個無波唔愛既人,之前出左篇野都係講我遇到既大波女仔.....今次主角,E CUP妹妹,係我第一次試 ...
165高
但有100磅...

比例上好怪.... :smile_30::smile_30:
一係條女吹水話有100磅,實質重於100磅,仲要E CUP....
除非佢4肢極瘦啦...
因為E CUP 又瘦又165高,對女仔黎講,好似咩住個大水袋去街...
脊椎毛病應該唔少...

引用:
原帖由 主音仔520 於 2016-12-18 01:50 AM 發表 查看引用來源
D CUP 同E CUP係最正~~最好手感~~
其實我覺得係34E OR 36D係最好最正

引用:
原帖由 holdnonemoon 於 2016-12-18 02:59 PM 發表 查看引用來源

165高
但有100磅...

比例上好怪.... :smile_30::smile_30:
一係條女吹水話有100磅,實質重於100磅,仲要E CUP....
除非佢4肢極瘦啦...
因為E CUP 又瘦又165高,對女仔黎講,好似咩住個大水袋去街...
脊椎毛病 ...
其實32E個E CUP唔係好大......而我亦都見到佢個BRA係70E

引用:
原帖由 04329234 於 2016-12-18 07:44 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得係34E OR 36D係最好最正
38H我都玩過
最好玩係34G

師兄有無試過夾腸?
有幸試過一次,但覺得視覺享受多於感覺:smile_13:

引用:
原帖由 俾比 於 2016-12-18 07:49 PM 發表 查看引用來源

38H我都玩過
最好玩係34G
你唔使講,你有咩未食過......
同你唔同LV,無野好講

引用:
原帖由 dchanchand 於 2016-12-18 09:31 PM 發表 查看引用來源
師兄有無試過夾腸?
有幸試過一次,但覺得視覺享受多於感覺:smile_13:
無試到夾呀,不過32E一定唔夠夾.....
你試夾腸O個個係幾大呀?
我就係要個視覺享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆