上一頁下一頁
發新話題

d

收藏  |  訂閱
696  15.4k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-10-3 10:30 PM 發表 查看引用來源

我不嬲都鐘意9up,唔洗理我岩定錯
:smile_30:其實都無咩心機搵…

隨緣啦...等人主動 想咪搵
我都係咁
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 10:32 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 10:32 PM 發表 查看引用來源
你連搵到懶,又點會有好野食,你估真係好似打開open rice就知有咩好食咁易咩

哈哈~唔通見到未見話自己早洩咩
個個一定話自己又耐又可以一晚幾Q條野又粗又長咁

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 10:24 PM 發表 查看引用來源

咁次次都3q先放我走嘅:smile_43:不過唔係個個都有興趣俾機會佢上訴
你想3Q每次得幾分鐘,定1Q做到你高潮不斷??

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 10:18 PM 發表 查看引用來源
即係咩呀?
放低就走…Xd

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 3/10/2016 22:14 發表 查看引用來源
近1年 真係有啲 乏味…咪試下新嘢…可惜試左幾個都…:smile_44:
建議師姐唔好咁心急 了解多少少先好約出嚟 (因為10個有9個都係吹噓自己幾勁幾堅 所以你先會中咗佢圈套答應赴約)
就算出到嚟 都要睇佢表現先決定試唔試
好嘢 係要等吓嘅 咁易有 就唔叫好嘢啦~

利申: 冇搵過sp/ sl/ fwb, 純粹個人睇法

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 10:22 PM 發表 查看引用來源

咁佢地都話到自己 攪到啲sp/gf …頂唔順 叫哂救命咁:smile_44:點知會有咁大落差:smile_34:
可能你太正
幾個都係咁真係好誇張

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-10-3 10:34 PM 發表 查看引用來源

你連搵到懶,又點會有好野食,你估真係好似打開open rice就知有咩好食咁易咩
呢幾次 都唔知算唔算遇人不淑…真係有啲怕怕地:smile_30:

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-3 11:04 PM 發表 查看引用來源
呢幾次 都唔知算唔算遇人不淑…真係有啲怕怕地:smile_30:
見到個一刻,心情一定實哂啦。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆