上一頁下一頁
發新話題

[女仔diy靠自己] 第一次玩後樓梯震蛋 番唔到轉頭 <更新 #394>

收藏  |  訂閱
492  60.0k

Long time no see, Tina

從後喪推正
而且大大條頂到底D女爽死
不過太入就怕插傷條女

見大家咁support呢個post
本人倍感安慰 分享吓廁格玩震蛋嘅事啦 ha
有次放飯 我食得快得滯 仲有半個鐘。。。。
飽暖思__ __
喂飽自己 下面又想食野
所以行去商場廁所 去最入個格
我就坐係坐廁上面拉高條長裙 了開條底底擺好粒震蛋
黑色全薄lace 我最中意呢款底底 sp都好中意買比我著住黎推我
坐係上面 腳張開 一開粒震蛋 嘩
震到我即刻雙腿夾實 夾實仲震埋大脾 oh 不得了
又即刻兩腿張開 一邊除外套 拉低個黑色lace爸爸
一邊摸lin lin 一邊扭pat pat
自問pat pat 有肉地  sp成日大大力拍我pat pat都啪啪聲架
仲成日問我中唔中意佢打pat pat haha
言歸正傳 享受玩蛋之際 突然隔離有人去廁所
我咬緊牙關 唔出聲 如果有鏡 我個樣應該真係搏屌樣 haha 咁真係舒服呀嘛
摸一摸 下面漏水喎
然後就一路玩蛋一路玩指插 啲水又整到底褲濕左
最後我就無聲色之下係最入嘅廁格高潮左
自己都舒服晒飽晒
著番好爸爸同濕嘅底底  收好粒震蛋之後
若無其事行出洗手照鏡 塊面仲係紅紅地
腳仔都有d軟 軟住咁行番公司 又做多半日嘅奴隸

會唔會開開下工又突然想要嫁

引用:
原帖由 Mr.SP 於 2016-6-2 02:28 PM 發表 查看引用來源
從後喪推正
而且大大條頂到底D女爽死
不過太入就怕插傷條女
所以唔係長同粗就一定好  正正常常夠硬 體能就好足夠

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2016-6-2 02:49 PM 發表 查看引用來源
會唔會開開下工又突然想要嫁
喂飽佢就得架啦

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

喂飽佢就得架啦
宜家餓唔餓先

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-6-2 02:14 PM 發表 查看引用來源
Long time no see, Tina
咦 熟口熟面嘅:smile_47:

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2016-6-2 02:52 PM 發表 查看引用來源

宜家餓唔餓先
食飽左 唔餓 haha

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-2 02:53 PM 發表 查看引用來源

食飽左 唔餓 haha
唔通頭先餵飽左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆