上一頁下一頁
發新話題

淫娃日記 updated P.34,pic23,25,28,31(new)

收藏  |  訂閱
511  99.8k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

返到屋企即刻up 比你 ok?

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-15 11:08 PM 發表 查看引用來源
淨係比佢咋

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-5-15 11:09 PM 發表 查看引用來源

淨係比佢咋

比埋你囉咁

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-15 11:08 PM 發表 查看引用來源
好呀,
唔使急最緊要快

Vol. 5 Meeting J

有一日夜晚
J: 有冇野做呀,去海旁陪我吹下水
H: 好呀

由於凌晨,所以去到都冇咩人,j真人同相差唔多,所以一去到就認得出。我個日著左件灰色露臂tee加短裙T-back 上面真空

J: 著得好正喎
H: 係咩,多謝
跟住佢就申手入嚟
J: T back ,果然淫底喎
H: 唔鐘意?

J 開始錫我,咁我就攬住佢一路錫佢頸,玩佢耳珠,然後佢除左我條t-back 抱左我去佢身上,咁一路錫我就一路幫佢打飛機,feel 到佢支棒棒好硬,我就躸左上去,由於周圍都係樹,所以都可以玩得放d,於是j就除左我件衫,我就半裸咁面對住j。佢一路插一路啜我粒Lin ,隻手就禁住我個口唔比我叫,可能因為係露出,又有人係附近,所以覺得今次搞得特別爽

End

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-16 12:11 AM 發表 查看引用來源
有一日夜晚
J: 有冇野做呀,去海旁陪我吹下水
H: 好呀

由於凌晨,所以去到都冇咩人,j真人同相差唔多,所以一去到就認得出。我個日著左件灰色露臂tee加短裙T-back 上面真空

J: 著得好正喎
H: 係咩,多謝
跟 ...
嘩嘩,野外激戰,利害呀

小H我想試下post 相,唔知有冇人想睇呢?

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-16 01:11 發表 查看引用來源
好很想

:smile_o12:

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-16 01:11 AM 發表 查看引用來源
實有,我囉
Btw 幾時返黎俾我nearby 你?haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆