上一頁下一頁
發新話題

女友係個鐘意比人抽水的中環女秘書 UPDATE 相#1 #27 #202

收藏  |  訂閱
260  85.4k

引用:
原帖由 bats 於 2016-5-4 05:24 PM 發表 查看引用來源

送比師兄既, 多謝支持
放LUNCH個陣我地試過係FITTING 執左濟, 好刺激  
師兄好性福喎,條女有波有PAT又玩得:smile_47:

引用:
原帖由 bats 於 2016-5-4 06:36 PM 發表 查看引用來源

佢比較鐘意中出
之前口爆之後佢唔肯吞, 但有次野戰之後無紙巾, 佢就夾硬吞左..
之後就接受到, 有次3P佢吞埋另一條仔D精...
3P還吞埋D精, 場面真係好撚淫亂呀,Ching有無同淫蕩OL玩露出

引用:
原帖由 港記閒人 於 2016-5-4 06:42 PM 發表 查看引用來源

你又爽啦。勁羨慕
期待師兄更新多啲相

請繼續支持 !
呢度大把人仲爽

引用:
原帖由 港記閒人 於 2016-5-4 06:44 PM 發表 查看引用來源

佢真係好撚淫....3P,開心到暈XD

玩3P既女仔真係可遇不可求

引用:
原帖由 jc666home 於 2016-5-4 06:47 PM 發表 查看引用來源
試玩爆菊、再3P2穴⋯突破下!:smile_34:
支持Ching update👍👍追post
淫娃真系可遇不可求:smile_40:
爆菊我本身麻麻, 不過如果將來有機會3P個位男既有興趣既話
我諗條淫娃都唔介意

引用:
原帖由 硬忍晒 於 2016-5-4 06:57 PM 發表 查看引用來源

3P還吞埋D精, 場面真係好撚淫亂呀,Ching有無同淫蕩OL玩露出
最淫係係間CLUB廁所入面就地3P...房錢都慳番
應該大家醉醉地先會咁激LOL
露出有呀, 外國香港都有玩..
條女本身都唔多鐘意著底褲...所以成日都露

最正係條女本身鍾意着黑絲及配合!真係可遇不可求...好彩我都有😆😆

Ching 條女真係好正呀, 有冇d 露bra 露底底相可以睇下呀

引用:
原帖由 bats 於 2016-5-4 07:00 PM 發表 查看引用來源

我諗條淫娃都唔介意
咁我排下隊先丫:smile_15:,group party最好玩:smile_34:

引用:
原帖由 bats 於 2016-5-4 07:00 PM 發表 查看引用來源

我諗條淫娃都唔介意
排隊認購淫娃後門~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆