上一頁下一頁
發新話題

偷偷在更衣室口爆 :p

收藏  |  訂閱
95  17.3k

引用:
原帖由 draco0523 於 2016-4-28 03:10 AM 發表 查看引用來源

我覺得你可能一心只係想盡快吹爆對方卻忽略左龜頭既敏感度,就係力道方面做錯左,個人建議可以買香蕉或者司華力腸做實習試試,因為2者其實都好接近我地男性們下面。香蕉如果你含含下斷左就表示你用過大力道,所以 ...
咁要買條生啲嘅蕉... 熟嘅含得耐應該會溶q咗

邊隻泳衣牌子?

引用:
原帖由 卓盈 於 2016-4-28 04:46 AM 發表 查看引用來源

HA HA...睇黎真係可以交流下WO
可以,係度得閒傾下交流心得,因為我係男所以會知道男仔方面所需。有時隨左用口,試下用埋對手摸佢Lin頭一齊攻,對方會很受樂

引用:
原帖由 agw1314 於 2016-4-28 09:34 AM 發表 查看引用來源

咁要買條生啲嘅蕉... 熟嘅含得耐應該會溶q咗

哈哈,你岩,熟既好快比你食左。
快點今天買來試試。練好技巧就準備上戰場。

以我親身既經驗, 打野戰..真係好特別快出的..或者就係個份刺激感

Nice!! Must be very excited!!  Brother play your ball ball too?

引用:
原帖由 draco0523 於 2016-4-28 12:24 PM 發表 查看引用來源

可以,係度得閒傾下交流心得,因為我係男所以會知道男仔方面所需。有時隨左用口,試下用埋對手摸佢Lin頭一齊攻,對方會很受樂

千幾就有交易,太正啦~

你成日都咁樣嫁?

引用:
原帖由 卓盈 於 2016-4-27 12:56 AM 發表 查看引用來源
話說就快夏天,又係買泳衣既日子,有個傻佬C兄話送泳衣比我。我話你唔好睇小泳衣幾塊布wo.....我買開果d千幾蚊wo....點知c兄話冇問題,照送!咁豪?!好,我冇迫你架......你話買就買啦..ha ha

但C 兄話要陪我買,要 ...
妳可以陪我揀泳褲嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆