上一頁下一頁
發新話題

奇遇 update #14 #37#55#75

收藏  |  訂閱
96  28.4k

引用:
原帖由 momo1031 於 2016-4-15 09:46 PM 發表 查看引用來源
之後我地就好似情侶甘拖住甘去搭船 但個刻我腦入面諗緊我地依家係咩關係呢 因為我地慢慢甘行 又去買咖啡 miss左10:30個班船 甘就等11點啦 個刻我開囗問佢我地係咩關係 感覺上啲野發生得好順甘 佢就禁住個咀就話 ...
真係好驚喜

留名等ching update...

幾sweet啊!

肯俾d心思同您玩,後面可能更好玩!
引用:
原帖由 momo1031 於 2016-4-15 03:59 PM 發表 查看引用來源
聽完佢甘講就即刻上網book酒店 住過澳門甘多酒店最岩一pair.人去既就係悅榕 住過呢間都知有個水池仔最岩一路浸住一路飲酒 話哂第一次同佢出trip梗係比個surprise佢啦 打電話去酒店set定成張床都係玫瑰加心型 甘過左幾 ...

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2016-4-16 01:02 AM 發表 查看引用來源
真係好驚喜
邊到有驚喜先?

引用:
原帖由 deisler262002 於 2016-4-16 12:59 AM 發表 查看引用來源
所以係你既始終係你

唔係既,,,點做到最好都唔會係你

桃花到..點都擋唔住既:smile_40::smile_40:
冇錯 五係你既食到埋囗都要嘔反出黎 有時愈強求話愈冇 反而順其自然反而機會話大啲

囗爆完之後我就去沖身 個傻妹企係門口就話你都鬼馬啦 神神秘秘搞甘多野 如果我五黎咪嘥哂啲野 我話甘都冇計啦 要預備既野都ready好哂 係我既你實會出現 個傻妹係到講佢啲ex都冇咩做啲甘浪漫既野 同你識既日子五係好長 點解會肯花心機落係我身上(其實我係有啲鐘意左佢,但梗係冇講出囗啦) 同埋你搞呢啲花臣係咪純粹氹我上床 我忽然就好認真甘同佢講 如果要氹你上床係香港都做左啦 仲點會哂甘精神時間係你到啊 因為佢係到講追親佢啲人都係有目的 甘我就話如果你覺得我係有目的甘你又會同我黎澳門 佢淨係話直覺話比我聽你五係純粹for sex既人同識左一排都正正經經 所以對你冇咩介心 個傻妹就係到拎部即影即有出黎係甘影 仲話五捨得整走佢 甘我就話甘訓邊啊 你訓廳 我訓床 佢就話人細鬼大啊你 淨係book一張床 我就扮哂野聽五到佢講野話肚餓 佢就話今晚你就知味道

今晚就係戲肉

goooooooood

support:smile_o06:

好睇呀,不過口爆唔吞又好似爭左少少,睇下戲肉係點

引用:
原帖由 momo1031 於 2016-4-16 03:02 AM 發表 查看引用來源

邊到有驚喜先?

整體發展

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆