上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯 - 第二回

收藏  |  訂閱
755  18.0k

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:44 PM 發表 查看引用來源
我買埋比佢又點止裙,連內衣絲襪咩都買過,佢又有好多對好靚既鞋,但係都冇著過出街比我睇,印象中由拍拖到結婚後都見佢著靚鞋唔多過10次,去街更只係著得好causel,都唔肯打扮下去對個老公,我真係好唔明白。佢個人 ...
你老婆好強勢, 擺出一幅:我就係咁既款! oh 長期積壓咁多不滿, 好易爆架!  :smile_o04:

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-27 16:48 發表 查看引用來源
我都想有個咁既老公 哈哈

Me 3 la:smile_o02:

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:44 PM 發表 查看引用來源
我買埋比佢又點止裙,連內衣絲襪咩都買過,佢又有好多對好靚既鞋,但係都冇著過出街比我睇,印象中由拍拖到結婚後都見佢著靚鞋唔多過10次,去街更只係著得好causel,都唔肯打扮下去對個老公,我真係好唔明白。佢個人 ...

只有講句
你比佢食住左....

咁又點,咩都識做晒又肯為佢做,我只想太太會打扮下又或者做愛時候會著sexy look同我做都只係一個月先得一次咋,咁我仲可以點呢?盡心盡力為佢但係自己只有成受。
引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-27 04:48 PM 發表 查看引用來源
我都想有個咁既老公 哈哈

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-27 04:33 PM 發表 查看引用來源
講呢d 野又點少得我馬友友呢??
我對男女身體都好有研究架
我想知點樣令一個保守派男人可以咸的呀:smile_o05:

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:52 PM 發表 查看引用來源
咁又點,咩都識做晒又肯為佢做,我只想太太會打扮下又或者做愛時候會著sexy look同我做都只係一個月先得一次咋,咁我仲可以點呢?盡心盡力為佢但係自己只有成受。

係咪你樣樣都就晒佢
令到佢覺得每一件事都係應份
唔需要去爭取

唉,我連係街上我唔會講d女人著成點有幾好睇,費事佢又唔鍾意成日話我想點點點,唉我真係好無奈,佢咩都唔肯只有我自己去壓制要求,冇得想咁多連自己想要既野都冇得守護要放棄。
引用:
原帖由 西西利亞 於 2015-11-27 04:51 PM 發表 查看引用來源

你老婆好強勢, 擺出一幅:我就係咁既款! oh 長期積壓咁多不滿, 好易爆架!  :smile_o04:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-27 03:26 PM 發表 查看引用來源
多謝大家支持,我地去到第二版啦!

希望大家多D分享經驗,
同時我亦希望自己可以食飽飯!!
到時候喺我包膠喇:smile_o13::smile_o13:

舊 link :
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=2523 ...
報到

雖然遲到
怎會对妳冇興趣
已經想着妳、幻想妳起J很多次了
我自認係咸濕佬

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-11-27 04:58 PM 發表 查看引用來源
唉,我連係街上我唔會講d女人著成點有幾好睇,費事佢又唔鍾意成日話我想點點點,唉我真係好無奈,佢咩都唔肯只有我自己去壓制要求,冇得想咁多連自己想要既野都冇得守護要放棄。

http://n2.hk/d/images/r10/m ...
咁你谷埋谷埋好辛苦喎

我心想做左佢老公就要做好自己,好好照顧佢,佢想食咩我就煮比佢食,又煲多d湯比佢飲,又會成日打掃好屋企,令佢有個舒服乾淨既屋企返黎休息,佢想去邊我就車佢去接送,又會車出車入,諗住咩都做好自己,咁我有要求既時候都唔會咁差啦,點知原來咩都做到足晒都係換來不到自己小小既要求。唉,真係好灰。
引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2015-11-27 04:56 PM 發表 查看引用來源

係咪你樣樣都就晒佢
令到佢覺得每一件事都係應份
唔需要去爭取

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆