上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫/二姑42 自己件老虎蟹就46!玩边件

收藏  |  訂閱
468  38.1k

引用:
原帖由 cao9nibi 於 2015-9-19 09:16 AM 發表 查看引用來源
>>>奶罩上個尺码是37D

奶罩邊有37單數,全都是雙數,2吋一級,公制是5cm一級
冇錯!奶罩是38D,有相影左,其实37D是二推車奶子尺寸,我報導錯左~

引用:
原帖由 陽光007 於 2015-9-19 09:20 AM 發表 查看引用來源
c 兄 你甘唔好浪費
我都是咁諗…
食得点會浪费

換咗個頭像先

引用:
原帖由 cao9nibi 於 2015-9-19 09:25 AM 發表 查看引用來源
換咗個頭像先
已換左~
快喵喵,可能一陣要換走…

38D ....諗起都硬晒..C 兄有眼福...:smile_44:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:14 AM 發表 查看引用來源

有興趣就去喵喵個頭像,就知淫荡有乜特征~
一陣慢慢先再講發展过程…

有一輪二姑丈成日揾我,问我有乜淫計諗到!
終于諗到了,二推車極中意按摩推油,我就獻計叫二姑丈多d同佢上去按摩推油,仲介绍左個相熟技師比佢,如我所料,果輪每星期都会上去按摩,食下飯又唱下k,同個技師熟左仲一齊食飯添,個技師是山東人,而家仲系福田某水療上班~
推油其间個技師已经有接触到二推車敏感地带,佢話二推車亦有反应…
但我地計劃是慢火煎鱼,仲要是干煎那種!等二推車心痒痒,吊鳩佢引,叫技師落手摔鳩二推車lin頭,又或者唔覺意咁又high下二推車果二片陰唇~
在我地覺得時机成熟,約了技師到香港,仲搞左個BBQ,地点是長洲,呢招叫困獸鬥,二推車肯肯定成為籠中之物!燒下嘢食飲下啤酒,飲飽食醉后,同二推車講,不如叫阿小杰入房同你推下油舒服下先啦,好好放鬆享受下呀~
其实我地已做左手腳,房门只能掩上,我同二姑丈當然是心怀不鬼啦~

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:45 AM 發表 查看引用來源

有一輪二姑丈成日揾我,问我有乜淫計諗到!
終于諗到了,二推車極中意按摩推油,我就獻計叫二姑丈多d同佢上去按摩推油,仲介绍左個相熟技師比佢,如我所料,果輪每星期都会上去按摩,食下 ...
其实二推車本性都是淫的!不然又唔会咁成功~
不过餓左咁耐,又干煎左咁耐,一個狼虎之年嘅女人,一發就當然不可收拾啦…

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:55 AM 發表 查看引用來源

不过餓左咁耐,又干煎左咁耐,一個狼虎之年嘅女人,一發就當然不可收拾啦…

預告一陣稍后会放上37D之奶做頭像,勿錯过欣赏~

引用:
原帖由 一聲笑 於 2015-9-19 09:55 AM 發表 查看引用來源

咁ching你咪冇得食睇人食囉好浪費喎

引用:
原帖由 hkgfjjfun 於 2015-9-19 10:08 AM 發表 查看引用來源

咁ching你咪冇得食睇人食囉好浪費喎
睇完人食!之后我都有食~
不过當然唔系當日食,只是隔左幾日左右食…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆