上一頁下一頁
發新話題

bra帶

收藏  |  訂閱
94  1.9k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2015-5-29 01:25 PM 發表 查看引用來源
hello all
咁早痾…好喎…lol

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2015-5-28 11:32 PM 發表 查看引用來源
夏天就0黎到, 背心露背闊膊頭既衫就0黎出現.

問下男人, 你地點睇女仔著呢D衫露bra帶.. 同埋如果有打底背心, 又會唔會研究邊條係bra帶?
一定睇啦,有D女仔著得好鬼sexy

小弟成日見到bra帶bra邊,甚至bra罅露餡(bra不稱身嘅女仕們請小心)。

值得一提嘅係,我發現靚女呢方面好少會失手,唔會刻意露。

反而扒扒鐘意露,以為益街坊,但查實係一種視覺污染。

粉紅色:smile_o12:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2015-5-29 10:37 AM 發表 查看引用來源

我好鍾意見到女仔露bra帶,每次都有想摸的衝動
摸bra帶? 乜唔係彈bra帶咩..

引用:
原帖由 Lemongor 於 2015-5-29 01:27 PM 發表 查看引用來源
食緊飯啊,今日咩色bra帶啊?

粉紅色....

引用:
原帖由 空中白羊 於 2015-5-29 04:29 PM 發表 查看引用來源

一定睇啦,有D女仔著得好鬼sexy

有無影相J下..

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-5-29 04:30 PM 發表 查看引用來源
小弟成日見到bra帶bra邊,甚至bra罅露餡(bra不稱身鮋女仕們請小心)。

值得一提鮋係,我發現靚女呢方面好少會失手,唔會刻意露。

反而扒扒鐘意露,以為益街坊,但查實係一種視覺污染。

http://n2.hk/d/i ...
哈哈.... 乜你咁有研究..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2015-5-29 11:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈.... 乜你咁有研究..
不過有時見d女仔真係著錯胸圍帶錯bra,試過係地鐵企係輪椅位,見個女仔可個cup唔太啱,真係離哂罩,完全望到個乳頭。

引用:
原帖由 kobewilliam 於 2015-5-30 12:02 AM 發表 查看引用來源

不過有時見d女仔真係著錯胸圍帶錯bra,試過係地鐵企係輪椅位,見個女仔可個cup唔太啱,真係離哂罩,完全望到個乳頭。

咁誇張.. 乳頭都見到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆