上一頁下一頁
發新話題

男朋友口交問題

收藏  |  訂閱
63  4.0k

引用:
原帖由 loveistrouble 於 2015-4-8 09:17 PM 發表 查看引用來源
算吧啦,呢度問下想知男人心態而已,強逼冇意思
咁哩幾日有無攪過呀?

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 09:36 PM 發表 查看引用來源
咁哩幾日有無攪過呀?
都冇,只是kiss

引用:
原帖由 loveistrouble 於 2015-4-8 10:44 PM 發表 查看引用來源
都冇,只是kiss
因為去街所以無機會?:smile_35:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-5 10:09 PM 發表 查看引用來源

妳哩個問題, 好~~~~~多女人都問過, 但, 10個有9個都係因為諗錯方向所以問錯問題...
例如: 點樣令佢奶我? 點解唔公平? 我唔開心, 因為佢唔奶我~! 佢唔識奶我, 點算好?
其實, 都講到明, 男人係性與愛可以分開兼膚淺 ...
師兄,你好似專家一样!分析得好好!師兄既回复值100分!支持師兄!

引用:
原帖由 loong1019 於 2015-4-9 08:39 PM 發表 查看引用來源

師兄,你好似專家一样!分析得好好!師兄既回复值100分!支持師兄!

的確係好勁!

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 11:54 PM 發表 查看引用來源
因為去街所以無機會?:smile_35:
哈哈,係

引用:
原帖由 loveistrouble 於 2015-4-5 05:43 PM 發表 查看引用來源
我男朋友沒有性經驗, 我們嘗試了多次後他開始掌握。
目前最困擾我的是口交, 他初初很抗拒雙方口交,認為核突。但我堅持願意為他口交,每次他都會舒服射出。
見他那麼舒服,我也很想有那感覺,在暗示下他初次為我 ...
有些男人不愛為女人口交,不關愛不愛對方事,是接不接受到的事

引用:
原帖由 loveistrouble 於 2015-4-8 09:23 PM 發表 查看引用來源

謝謝你,我不會不開心的,反而要思索我們是否各方面都夾

但妳要知道無一對情侶係各方面都夾,所以要諗吓點同佢相處,呢個世界既嘢,要懂得取捨

之前師兄提過有酸味正係好難頂,試下平日用d女性用品洗下下面

有時可以睇下有關男女口交文章,內容都有講好處係邊到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆