上一頁下一頁
發新話題

曖...昧...過...後...! 目錄#1 全卷完 (更新01/05: #857, #858)

收藏  |  訂閱
891  197.5k

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 08:41 PM 發表 查看引用來源
係呀, 其實雖然係有諗過, 有咩男人會唔想吖?!?!
但都係嗰句啦, 始終, 第一次見....我想啫, 佢可能唔係呢?
所以, 我要出下力撩興佢先.....~! (扮晒唔知咁, hehehe)
係架!係網上點傾都可以,但出到黎見面未必係果種感覺,所以都唔知會唔會有事發生,但若有若無既感覺又好正^_^

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-2 09:23 PM 發表 查看引用來源
係架!係網上點傾都可以,但出到黎見面未必係果種感覺,所以都唔知會唔會有事發生,但若有若無既感覺又好正^_^
我ADD 左相呀, 你睇睇會唔會睇得有FEEL D, 投入D?
如果是, 我會再post 下相....想聽意見~!

食完, 佢撟住我落樓梯,行街….過馬路,我索性拖住佢行~! 佢隻手, 唔大唔厚, 幾啱size,我地行上去觀景點睇夜景, 我就試下溫, 喺後面攬住佢條腰,….~! 企咗一陣, 佢話-- - - - -
: “走咯~!”
: “咁快? 啱啱上黎咋喎~!”
: “好凍呀~!”

我地起行, 佢攬住我手臂-- - - - -
: “妳有無咩地方想帶我去呀?”
: “而家?”
: “係呀唔係去邊呀? 咁早?”
: “係都聽日先啦~間嘢都收咗啦~!”
: “妳真係有諗架? OK ~! 係食定玩定睇定行架先?我正係想食喞~!”
: “係食架~!!”
: “~~! 咁一係而家落仁寺洞行一陣,跟住送妳返去吖妳今朝都早飛嘛~!”
: “我可以晏d先返去嘅, 又未眼瞓~! 你去唔去汗蒸慕呀?”
: “做咩呀? 妳想試下瞓喺50幾度嘅窿到打車車呀?”
: “你試過呀?”
: “熱嘅水, 我試過, 熱嘅窿,我未試過~! 妳試唔試吖?”
: “唔會囉,咁熱, mood 都無啦~!”
: “咁咩環境先有mood ?”
: “唔知喎~! 咩都唔知喎~!”
: “我尋晚先去完咋一個人同埋我間房都有個池啦,仲可以兩個人一齊浸添~!”
: “我知……”

唔知係夜晚嘅仁寺洞無咩行, 定係我地都諗緊同一樣嘢我地兩個都有d心不在焉咁
我地突然講少咗嘢,好似大家試緊大家, 同時大家又等緊對方say yes, 點都好,佢依然係一隻手俾我拖住, 而另一隻手就攬我手臂~!
我地究竟係咪諗緊同一樣嘢呢?好想知~!

行完, 大約10點到啦我用曖昧嘅神情和語氣問-- - - - -
: “阿靚空姐, 下一站去邊呢?”
: “去暖嘅地方~!”
: “咁妳肚唔肚餓呀?”
: “都有少少…”
: “妳食唔食得辣架?”
: “普普通通啦~!”
: “食唔食忠武飯團?”
: “哩個正呀次次過黎都會買返酒店食,或者同同事一齊食~!”

Good, Ok, Let’s Go~!!! 速去明洞買, 跟住喺ParisBaguet買咗個我必食嘅
cheese cake,點知原來佢都鍾意嗰隻, ok, 2~!
再去便利店買咗………..咖啡,果汁, 酒類飲品~! 買完, 嗱林搭的士返去我酒店啦~!

(我日頭影的)
入到房- - - - - -
: “woooo……真係幾ok~!”(跟住佢好不客氣地跳起坐上床)
: “你張床好舒服呀~!”(我去咗開窗)
: “妳隔離飯香啫如果我去妳間房,我都會話妳張床舒服啦~!(我邊講邊攞食物), 去洗手啦~!”
: “waaoooo……..Jakuchi ~! 我正係去過台灣係有池咋,未住過其他有jakuchi 嘅房架~!!”
: “?!?!咁一陣妳去浸下囉~!”
: “你就想~!!”
: “我緊係想架~!”
: “你咸濕~!”
: “言下之意,即係妳撩我去汗蒸慕唔咸濕, 因為有著衫我撩妳浸jakuchi係咸濕,因為唔著衫?”
: “緊係, 所以你咸濕~!” (我行去廁所同佢一齊洗手)
: “咁一係妳自己浸, 再用埋泡泡bubble,好似拍戲咁, 咁妳咪又有得浸, 我又無得睇囉, 掂晒啦~!”

阿欣彈咗我一兩下水, 碌大眼, 微笑,行返出去~! 我跟住出去, 手機播住歌, 佢坐櫈我坐喺地下食宵夜~!
如果大家有食過忠武飯團, 應該知佢真係辣的食到一半到,阿欣開始抹鼻水又伸脷又飲嘢()…
我忍唔住抽佢一下水,今次係真的抽水~!- - - - - -
: “知唔知點先無咁辣呀?”
: “飲佢個湯!”
: “~!”
: “飲奶?!”
: “唔係~!”
: “飲水?!?!”
: (我開始哄埋佢到) “唔啱~!”(好近….好近….佢望住我對眼,我望住佢個咀…)
: (佢細細聲)“咁係點呀?”
: “…….” (我無講嘢, 因為我咀咗落佢到)

待續...

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 09:28 PM 發表 查看引用來源
我ADD 左相呀, 你睇睇會唔會睇得有FEEL D, 投入D?
如果是, 我會再post 下相....想聽意見~!
你果d係酒店房既相咋,不過d房都好靚^_^
有無果個女仔相睇下?

等下文^_^

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-4-2 11:25 PM 發表 查看引用來源
你果d係酒店房既相咋,不過d房都好靚^_^
有無果個女仔相睇下?
咁有酒店情節, 諗住可以幫一幫, 令讀者加以投入嘛, hehehe

佢嘅相, 我緊有啦.....之不過........見樣架喎....:smile_13:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-2 11:21 PM 發表 查看引用來源
食完, 佢撟住我落樓梯,行街….過馬路,我索性拖住佢行~! 佢隻手, 唔大唔厚, 幾啱size,我地行上去觀景點睇夜景, 我就試下溫, 喺後面攬住佢條腰,佢….受~! 企咗一陣, 佢話-- - - - -
欣: “走咯~!” ...
有返D 情感交流既好多年冇試過了
但有感情係同出黎玩唔同既...

好睇! 期待相!

調情係會開心好多

Update pls !!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆