上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.7k

「抽心」形容得好貼切!

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2015-3-10 01:23 AM 發表 查看引用來源
Touch wood我未去到咁worst...
Can't agree more !!!!!-,-""

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-10 12:47 AM 發表 查看引用來源

agree.
始終好多女仔都係感情生物
好少純粹為性而同一個男仔發生關係

最多可能情緒低落時想搵人慰藉
但係我覺得SL最終都會傷害到女方
當投入感情但無疾而終 我諗女方會係比較hurt果一方
就算之前有comprom ...
所以好多男既睇中呢點之後行動囉

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-3-10 12:56 AM 發表 查看引用來源

謝謝啦。你一次過回覆所有留言,真係辛苦哂😂😂😂

Welcome!

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2015-3-10 01:20 AM 發表 查看引用來源
係,最無奈係同SL見完面,返回現實世界...
而呢d關係,女方通常比較難抽心
SL呢種關係唔夠真實
女仔好容易沉醉起入面
真係要好好處理!

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 10-3-2015 08:25 AM 發表 查看引用來源

SL呢種關係唔夠真實
女仔好容易沉醉起入面
真係要好好處理!

其實要睇雙方係米寂寞.

引用:
原帖由 jadeee 於 2015-3-10 01:45 AM 發表 查看引用來源

所以好多男既睇中呢點之後行動囉

我會直接問

我要屌你 屌你對奶

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 9/3/2015 01:26 發表 查看引用來源
純粹一點隨想
想分享下有關最近對sp的感受

接近半年時間
沒有接觸到女性的胴體
以往的sp也因為找到了男朋友而再沒有發生關係
但我卻沒有之前般去認識其他女仔
要認識一個人要花時間和心機
可以說我突然失去 ...
"但我始終相信性和愛/感覺是密不可分" can't agree more... and this is the reason that keeping me from knowing girls but I can't commit in another relatinoship...

引用:
原帖由 tony815 於 9/3/2015 17:05 發表 查看引用來源
個人覺得sp系一個知己,你同佢真系可以無所不談,可能就系明知大家雖然親密但又一定會有距離,所以先可以禁,總之只要大家講好,可以好激情,好親密,玩咩都得,講咩都得,激情之後兩個人互相抱住享受對方既體଄ ...
this is more like a soul mate... sometimes, finding a right companion, just for a drink, chit chat, or dinner, is good enough for an old man like me...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 10/3/2015 01:20 發表 查看引用來源
係,最無奈係同SL見完面,返回現實世界...
而呢d關係,女方通常比較難抽心
it is not easy for men as well...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆