上一頁下一頁
發新話題

那年錯失的三段情 其一..Update 2月9日 首篇尾有索引 慎入本故事無色無味

收藏  |  訂閱
134  24.2k

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-4 01:07 AM 發表 查看引用來源
因為真係真實故事....而且係我好寶貴嘅回憶,
但其實有相識開始其實都係因為我當時一剎那嘅衝動俾咗張卡片佢,
佢見到我ICQ NO. 其實講咗一句,你個NO.好好記....不過係第一篇我無打落 ...
我到而家仲記得我個ICQ#, 都算易記,7位數字,都算「早批」用家。
見證住icq死咗,msn取代繼而收皮
Skype我直情極少用,一來返工唔俾用,二來已經無咗朋友日日係到傾計呢種情況
ICQ 既喔喔聲好令我呢個中女懷念

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-2-4 01:11 AM 發表 查看引用來源

我到而家仲記得我個ICQ#, 都算易記,7位數字,都算「早批」用家。
見證住icq死咗,msn取代繼而收皮
Skype我直情極少用,一來返工唔俾用,二來已經無咗朋友日日係到傾計呢種情況
ICQ 既喔喔聲好令我 ...
咁又唔好話自己中女...,實際我同你應該唔會差得幾多年架咋....話哂我都係車尾80後

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-4 01:16 AM 發表 查看引用來源

咁又唔好話自己中女...,實際我同你應該唔會差得幾多年架咋....話哂我都係車尾80後
呢個年代,25已經俾人叫中女
我呢類睇住icq興亡既,叫中女當之無愧

當年既icq真係幫助社交!嘻嘻,當然仲有幫助性交,話晒呢到係引版唔係情情愛愛版

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-2-4 01:19 AM 發表 查看引用來源

呢個年代,25已經俾人叫中女
我呢類睇住icq興亡既,叫中女當之無愧

當年既icq真係幫助社交!嘻嘻,當然仲有幫助性交,話晒呢到係引版唔係情情愛愛版

我講到依PART其實都會係蜻蜓點水式咁講,
畫公仔唔需要畫到出哂腸先好睇嘅:smile_47:

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-4 01:21 AM 發表 查看引用來源
我講到依PART其實都會係蜻蜓點水式咁講,
畫公仔唔需要畫到出哂腸先好睇嘅:smile_47:
等緊你update!上左年紀,呢類背景既分享岩feel好多

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-2-4 01:25 AM 發表 查看引用來源

等緊你update!上左年紀,呢類背景既分享岩feel好多

應該過幾日先喇,
我打一篇嘢,真係諗成日...
做嘢分心會死人架

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-4 01:28 AM 發表 查看引用來源
應該過幾日先喇,
我打一篇嘢,真係諗成日...
做嘢分心會死人架
要等幾日咁耐?變長頸鹿啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2015-2-4 01:36 AM 發表 查看引用來源

要等幾日咁耐?變長頸鹿啦

比少少時間我,我都係啱啱UPDATE無耐

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-2-4 01:39 AM 發表 查看引用來源
比少少時間我,我都係啱啱UPDATE無耐
唯有耐心等候

佢係咪用ck香水?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆