上一頁下一頁
發新話題

人妻蕩婦/老虎也瘋狂。。。

收藏  |  訂閱
1.5k  126.0k

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-4 02:21 PM 發表 查看引用來源

我都想!想放張深溝凸波照供欣赏&起机,小机得闲無聊都係咁能樣起机....
不过尊重起见,谂住问问y先,点知人妻y又话我个post都冇乜回应,放& ...
y比我一贊,当然是hi毛都鬆起哂!
女人其实好想比人贊,贊一贊乜hi都应承都ok...

附件

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-4 04:27 PM 發表 查看引用來源

y比我一贊,当然是hi毛都鬆起哂!
女人其实好想比人贊,贊一贊乜hi都应承都ok...

按岸兄所講, 呢個肥HI就係之前佢姊妹開個POST所講過的那個

佢姊妹冇上來吹水, 而家都小左留言

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-3 10:36 發表 查看引用來源

讲到上載肥hi相,小弟自認是个電腦白痴撚,一不懂po相二不懂執图,懂的只是得把口得条撚氹女!
肥hi相就冇係手,肥波相就有,張相个肥hi樣就睇唔到,肥波就一目了然三份二, ...
好双乳的人妻!:smile_04:

引用:
原帖由 amk113 於 2015-2-4 04:44 PM 發表 查看引用來源

按岸兄所講, 呢個肥HI就係之前佢姊妹開個POST所講過的那個

佢姊妹冇上來吹水, 而家都小左留言
佢姊妹个post我都有上过去吹一咀半咀,同佢就不太熟!y就熟dd....

引用:
原帖由 A1000 於 2015-2-4 04:51 PM 發表 查看引用來源
好双乳的人妻!:smile_04:
好大对嘅好双乳!包你话very骨

附件

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-4 05:06 PM 發表 查看引用來源

佢姊妹个post我都有上过去吹一咀半咀,同佢就不太熟!y就熟dd....

我用y代表佢,只因为想低调一点!
y姐可能仲有其他新知舊雨在这出现的....

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-4 05:12 PM 發表 查看引用來源

我用y代表佢,只因为想低调一点!
y姐可能仲有其他新知舊雨在这出现的....

y姐可能想我係呢度借我口嚟宣扬一下,有佢微信嘅就会揾到佢!
佢可能会慷慨大方,供諸欣赏...

宣傳定招聘…:smile_30:

引用:
原帖由 kam1235 於 2015-2-4 05:48 PM 發表 查看引用來源
宣傳定招聘…:smile_30:
宣传乜?招聘乜?
乜都唔系.....
純玩下嘢,y话佢玩得起

引用:
原帖由 岸toto 於 2015-2-5 06:07 AM 發表 查看引用來源

宣传乜?招聘乜?
乜都唔系.....
純玩下嘢,y话佢玩得起

她咁好功力、當然可以玩得起……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆