上一頁下一頁
發新話題

好耐無上過黎傾計, 各位sis會唔會好介意男人快射?

收藏  |  訂閱
131  6.0k

引用:
原帖由 小摩亞 於 2015-1-18 06:29 PM 發表 查看引用來源
咁又係bor
應該打五拆就差唔多
正常講到自己個個有幾正,,但其實如果係真既話好多男人都會好快射,我諗:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2015-1-18 05:52 PM 發表 查看引用來源

咁又係,我見d ching講到自己成個鍾,我諗果d要睇睇醫生,
我自問好一般,15-20分鐘度就射

哈哈,,可能人地食定d偉哥ja

我覺得10-15分鐘係正常囉~!
d av片通常20分鐘30分鐘一套, d av 日本佬白豬黑鬼都係齋插10分鐘到啫(唔計含吹奶啜吸撩chok 嗰咋前戲~!)

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-1-18 06:40 PM 發表 查看引用來源
我最耐試過(正計齋插)同一個女女(出過黎一次)半個鐘, 唔係我忍得, 而係我出唔到(中伏), 到最後, 我都係出唔到~!
原因: 佢嘅體味(臭狐)喺除衫後先發出黎, 由嗰刻開始我就"OH SHIT", shit 到半個鐘 ...
捉蟲

引用:
原帖由 blackknights 於 2015-1-18 06:40 PM 發表 查看引用來源
我最耐試過(正計齋插)同一個女女(出過黎一次)半個鐘, 唔係我忍得, 而係我出唔到(中伏), 到最後, 我都係出唔到~!
原因: 佢嘅體味(臭狐)喺除衫後先發出黎, 由嗰刻開始我就"OH SHIT", shit 到半個鐘 ...
體味(臭狐)?馬上宿左:')

引用:
原帖由 小摩亞 於 2015-1-18 06:30 PM 發表 查看引用來源
Ching你係點ga?做下統計先
我應該夠硬夠粗
但通常得10分鐘貨仔
所以都係擺多D時間去前戲

其實第一次做快射有好多原因嘅....可能條仔緊張、可能個女仔正、下面窄.........

引用:
原帖由 小摩亞 於 2015-1-18 06:25 PM 發表 查看引用來源
佢之後仲要問我舒唔舒服
我都唔知點答佢好
對唔住。。。笑咗。。。:smile_03:

2分鐘就快咗啲。。。我一般都係5分鐘貨仔。。。

如果玩 round 2 就都可以 15 分鐘嘅。。。。

其實女仔係鍾意長定鍾意硬嘅呢?同埋要幾耐先夠喉呢?好想知。。。:smile_o06:

引用:
原帖由 kaka01 於 2015-1-18 08:39 PM 發表 查看引用來源
我應該夠硬夠粗
但通常得10分鐘貨仔
所以都係擺多D時間去前戲
咁師兄長唔長?我就唔係好長。。。又好似唔係好粗囉:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆