上一頁下一頁
發新話題

男人...七年之癢,以前我唔信?(文P.1,3,4,5,7,12,18,33,37,40更新P46 24/2)

收藏  |  訂閱
805  106.1k

Support !!! Good experience ah

Support !!!:smile_o12:

不錯,不錯

時間耐左,冇激情係正常,其實呢d野係要雙方一齊先製造到。有時唔係唔想攪新意思,而係根本另一半連彩都唔彩你。其實有時真係幾冇癮。

所以奉勸Ching 師姐 如果婚前都已經覺得性生活dry 其實要認真考慮點改善 結婚後就定型架啦

Support.

認同,所以婚前性行為依家我覺得並冇不妥,係有需要嘅,如果婚後先有問題,都唔知離唔離婚好。
引用:
原帖由 sensory 於 2015-1-10 07:50 AM 發表 查看引用來源
時間耐左,冇激情係正常,其實呢d野係要雙方一齊先製造到。有時唔係唔想攪新意思,而係根本另一半連彩都唔彩你。其實有時真係幾冇癮。

所以奉勸Ching 師姐 如果婚前都已經覺得性生活dry 其實要認真考慮點改善 結婚 ...

只要雙方配合就算時間耐都可以有激情呀。
引用:
原帖由 sensory 於 2015-1-10 07:50 AM 發表 查看引用來源

所以奉勸Ching 師姐 如果婚前都已經覺得性生活dry 其實要認真考慮點改善 結婚 ...

祝願師弟能達到:smile_46:
引用:
原帖由 aces9394 於 2015-1-10 06:12 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 aces9394 於 2015-1-7 08:08 PM 發表 查看引用來源
我女朋友應該同樓主太太差唔多,又係好文靜,性方面佢唔識又勁怕羞個啲 ,次次都要我做主動,唔係就早抖啦:smile_o07: ,就算係做都係乜都唔得隻...:smile_45:
以前我都覺得無問題嫁...依家真係覺得好悶好無激情 ...
兩個玩左幾耐, 開始覺悶?

有無同條囡, 發展下共同興趣?

打波swim下, 唔係淨行街食飯睇電影呀!

加油!
引用:
原帖由 aces9394 於 2015-1-10 06:12 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆