上一頁下一頁
發新話題

有無師兄撐我先 ,大隻佬反擊戰! (Photo P.1) 歡迎貼圖 (Update: 12/11)

收藏  |  訂閱
314  14.1k

我就最中意bodybuild既身型:smile_34: ,一黎男上女下個陣望住會勁似俾人征服,二黎摸住佢地patpat勁結實真係好興奮 ,而且我覺得做運動既人恆心同意志力真係無容置疑

引用:
原帖由 sexyladie 於 2014-11-3 03:46 PM 發表 查看引用來源
我就最中意bodybuild既身型:smile_34: ,一黎男上女下個陣望住會勁似俾人征服,二黎摸住佢地patpat勁結實真係好興奮 ,而且我覺得做運動既人恆心同意志力真係無容置疑
咁你大唔大波架?

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2014-11-3 02:02 AM 發表 查看引用來源
6INCH師兄,你下體扯起係唔係有6吋?你係唔係好靚仔溝到好多女?
唔話你知

引用:
原帖由 chuichui88 於 2014-11-3 02:43 AM 發表 查看引用來源
c兄都幾大隻喎。。。um.....

我鋼條型

我認為男人一定要 man, 外型係最直接表達

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-11-3 11:47 AM 發表 查看引用來源

唉,,,170瘦底囉
人地大波都揀175以上大隻佬
開始覺得係白練:smile_39:
師兄, 不會的
買六合彩唔會白買的

況且, 你個機會率仲高過六合彩

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-11-3 11:31 AM 發表 查看引用來源
有肉好喇, 唔洗太大隻....
加上香港地要練到好大隻真係好難...
師姐, 頭像是你嗎 ??
你..... 係唔係好難買衫 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 sexyladie 於 2014-11-3 03:46 PM 發表 查看引用來源
你喜歡有目標, 會堅持的男人 :smile_40:

引用:
原帖由 6Inch 於 2014-11-3 08:45 PM 發表 查看引用來源

師兄, 不會的
買六合彩唔會白買的

況且, 你個機會率仲高過六合彩
:smile_27:  衰在d女, 好多都唔識豐胸, 淨係減肥減肥

要唔要約埋出黎猜波枚?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-11-3 10:11 PM 發表 查看引用來源
要唔要約埋出黎猜波枚?
約埋香討師姐們

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆