上一頁下一頁
發新話題

女士愛做女皇定女奴?

收藏  |  訂閱
85  3.8k

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2014-11-24 12:01 PM 發表 查看引用來源

不過當有鬧交,你認為係佢錯,甚至乎討論野
你覺得佢諗法唔好
奴唔敢開聲,主人又未必肯聽
培養到男方太大男人,某程度上都係會抹殺講野的空間

呢d o野好難講得清 :smile_13: 咁大男人都可以有好多o既, 同埋"奴"都係扮奴, 實際上都係女朋友嘛! 意見不同時講一兩句都唔係完全唔得囉...
大男人大得o黎又有返咁上下教養, 女人講o既o野到point都會聽o下, 只係一d純喜好o既, 例如去邊度食飯, 放假去邊度街咁比返男人話事, 我覺得ok喎~
其實係.. 唔駛我出主意, 仲好!! :smile_30:
同埋~~ 一齊o既時候服侍o下佢, 例如沖涼, 佢中意我幫佢鍊頭同r 背脊, 當然仲有其他

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014/11/23 07:47 PM 發表 查看引用來源

要玩到咁, 對方一定要好大大大男人先得o架, 所以都有代價 :smile_13:
就係有時我想要, 搞慶o左佢(即係硬o左)但佢懶, 會開聲叫我不如口爆, 做得奴就要接受埋呢d, 就係要咁"唔顧人感受"o既大男人, 打起上o黎先敢見 ...
口爆幾唔閑......,我會覺得做好自己份內事好光榮架......,絲打,真係好羡慕妳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 12:16 PM 發表 查看引用來源

呢d o野好難講得清 :smile_13: 咁大男人都可以有好多o既, 同埋"奴"都係扮奴, 實際上都係女朋友嘛! 意見不同時講一兩句都唔係完全唔得囉...
大男人大得o黎又有返咁上下教養, 女人講o既o野到point都會聽o下, 只係一 ...
哈哈, 咁應該當你係奴性女朋友
我自己都係prefer奴性女友/奴性sp多啲

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2014-11-24 12:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 咁應該當你係奴性女朋友
我自己都係prefer奴性女友/奴性sp多啲
全中 我好貪心兩樣都要o架! sp 以前都有過, 但淨係約出o黎比屁股人打硬係爭d, 都係喜歡果頭打到我怕怕, 轉個頭又手拖手好似無事發生過跟住過一排又要接受懲罰 (雖然我唔覺得我有做錯事:smile_34 跟住間中又名正言順咁浪漫一下, 咁先最刺激 最開心係因為呢種係真實關係, 長玩長有唔駛諗幾時要同佢中止

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014/11/23 09:04 PM 發表 查看引用來源

全中 我好貪心兩樣都要o架! sp 以前都有過, 但淨係約出o黎比屁股人打硬係爭d, 都係喜歡果頭打到我怕怕, 轉個頭又手拖手好似無事發生過跟住過一排又要接受懲罰 (雖然我唔覺得我有做錯事:smile_34 跟住間中又名 ...
點識?我又要啊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 01:04 PM 發表 查看引用來源

全中 我好貪心兩樣都要o架! sp 以前都有過, 但淨係約出o黎比屁股人打硬係爭d, 都係喜歡果頭打到我怕怕, 轉個頭又手拖手好似無事發生過跟住過一排又要接受懲罰 (雖然我唔覺得我有做錯事:smile_34 跟住間中又名 ...
蛇妃你好似玩多都係痛的sm
有冇其他?

你一定要係男友才可玩主奴?

甘真係lucky draw喔

因好多男人只愛抽插,而不是玩主奴

除非你由sp變成男友啦,但唔建議。。因男人只會視sp為sp的
引用:
原帖由 tourist_bb 於 24-11-2014 02:44 AM 發表 查看引用來源
對我黎講係相反,所以我知點解會唔投入呀,有無例子?

回覆 55# 的帖子

朋友o既朋友咁搭返o黎, 咸濕仔一名, 其實有時諗佢開初都係想溝我的   
不過後來發展到可以搞o野就搞囉, 約出o黎上床事前事後難免多o左位了解, 發現其實大家都未必咁o岩對方, 於是大家understood 淨係keep 住肉體關係因為只有呢樣o野我地先夾 ... 不過最後都係斬o左纜
佢鞭得好勁o架! 最低消費50籐起仲係唔縛o既, 要自己挺直o黎配合

你想要男友係主,得兩個方法,一係由sp成男友,二係交男友後,教他成為主
引用:
原帖由 tourist_bb 於 24-11-2014 01:06 PM 發表 查看引用來源
點識?我又要啊

哈,可惜不是我

但我又唔會鞭得甘勁,所以就算係我都不會有用
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 24-11-2014 01:28 PM 發表 查看引用來源
朋友o既朋友咁搭返o黎, 咸濕仔一名, 其實有時諗佢開初都係想溝我的   
不過後來發展到可以搞o野就搞囉, 約出o黎上床事前事後難免多o左位了解, 發現其實大家都未必咁o岩對方, 於是大家understood 淨係keep 住肉體關 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆