上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

我追求quality

quality 好緊要

Support !

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-15 07:02 PM 發表 查看引用來源

C hing 好耐無見呀,自從上次係(調教post)後,依家總算有進展了。
家下有乜新進展呀?講出嚟大家分享吓啦!

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-15 08:15 PM 發表 查看引用來源
Ching可唔可以分享番之前的post

我都想知呀!

引用:
原帖由 szetoafk 於 2014-9-16 12:36 AM 發表 查看引用來源
以前試過一個SP主動搵多個女性朋友黎3P
咁爽?講嚟聽吓啦!

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-16 05:06 PM 發表 查看引用來源

我追求quality
重質素要享受!

等你出報告。

出包膠未呀?

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-9-16 10:27 AM 發表 查看引用來源
Ching PM 我時請留 wechat ID ,我呢個戶口覆唔到比你地的
你多啲上嚟吹水,回答人家之貼子,又發表一下意見,積分多咗便可以了。

未有特別包膠,但發現玩Couple 有以下倆種:

第一種, 大家couple 講感覺:依家識左幾對香港couples 同台灣 couples ,不論佢地係老手or新手,佢地都非常注重與對手的feeling ,如果話不投機,唔岩key 的話根本就無mood 同房一齊玩,就算當中有夫妻玩交換,如果冇feel 就算出黎食過幾次飯都好,始終唔可能大家一齊玩,交個朋友就算。

第二種, couples 就係要求交換玩:識左好多對夫妻一定要求交換玩,佢地認為唔交換根本無野玩亦唔好玩 ,如果出黎又話要warm up,又話要溝通咁不如唔好玩, 佢地鐘意幾對一齊玩,交換相片合眼緣就相約交戰。

以上倆種係我主要接觸到的倆個玩法,而我同老婆就偏愛第一種,好希望可以識到同道朋友一齊玩玩食食,岩feel 就一同交戰。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆