上一頁下一頁
發新話題

生擒被動處男 更新@1,55,69,82

收藏  |  訂閱
186  97.1k

引用:
原帖由 bernie 於 2014-9-13 14:31 發表 查看引用來源
講講大家背景先:
我係一個3X既中女,5呎11高,大隻有肉地,E級既上圍
今次男主角就係好多年既街坊,可以講睇住佢大,由佢叫我姐姐到宜家直接叫我個名"美雪"
由於都叫做有聯絡,所以知道佢成廿歲都未拍過拖,未搞過࢝ ...
我最高個ex都係五呎九....五呎十一真係未試過

引用:
原帖由 bernie 於 2014-9-13 02:31 PM 發表 查看引用來源
講講大家背景先:
我係一個3X既中女,5呎11高,大隻有肉地,E級既上圍
今次男主角就係好多年既街坊,可以講睇住佢大,由佢叫我姐姐到宜家直接叫我個名"美雪"
由於都叫做有聯絡,所以知道佢成廿歲都未拍過拖,未搞過࢝ ...
師姐, 妳對波係咪咁?

等你下文

E奶呀 !

我: 嚟啦,錫吓依面嘛(我用手托住右波俾佢啜)
吖~嗯,好舒服呀~
啜啜吓,我叫佢雙手揸住我對波,跟住我同佢一人錫一邊...
冇幾耐佢話要再啜,仲反客為主壓住我 咁我就放鬆晒享受
享受到咁上下,就示意佢起返身
我: 點呀?正唔正呀 (邊自摸妹妹)想唔想摸吓佢呀 嗯~
佢: 想~想呀
(咁我擘大隻腳,一隻放地下,一隻放上沙化)
我: 咁你摸吓佢啦
(佢慢慢伸隻手嚟摸)
我:嗯~好舒服呀
佢:係唔係咁呀?我可唔可以睇吓呀?
我: 耶~ 乜你咁架 不過見係你...好啦 不過睇吓好喇
佢:哦~好啊
(我就整開少少)佢見到:嘩~跟住越哄越埋,伸隻手指去摸
佢:美雪,你隻鮑好正呀,(跟住佢坐落地下)仲開始錫我隻鮑
我: 吖~吖~吖(摸佢個頭)乜你咁架?嗯嗯, 夠喇,吖~吖~
佢: (唔理我繼續錫)美雪,好好味呀,你隻鮑D汁釨味呀
(我俾佢搞到典嚟典去,佢見到有水仲解開埋我條褲嚟啜我添 )
(啜啜吓,佢改用手指嚟進攻)佢都俾我坐返直,俾我埃住佢,隻腳放上佢大脾度,跟住指插我
我: 吖~吖~吖,你好勁呀! (我就錫佢粒lin,不過錫唔到幾下,因為佢指插真係好勁)
(我俾佢搞到好似AV咁,佢兩隻手指沾咗我妹妹既水,佢見到咁即刻推高我對腳啜乾埋我妹妹入面D水)
抖陣之後,我就幫佢除褲...

除褲吹爆佢?

引用:
原帖由 royau2012 於 2014-9-14 01:27 AM 發表 查看引用來源
真識食 處男好補呀 !! 最後有無吞左佢呀?
唔話你知

引用:
原帖由 jjcjjc69 於 2014-9-14 11:41 AM 發表 查看引用來源
嘩,師姐,你好得喎!咁樣食左個小朋友!

20仲係小朋友

引用:
原帖由 bigbig69 於 2014-9-14 12:09 PM 發表 查看引用來源
嘩……師姐妳高過好多香港男人
豐滿大波女人最正!

識貨
我有個朋友話我著旗袍最正,只要我減咗個肚腩

引用:
原帖由 bernie 於 2014-9-14 11:49 PM 發表 查看引用來源

識貨
我有個朋友話我著旗袍最正,只要我減咗個肚腩
咁咪係典型中國女人:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆