上一頁下一頁
發新話題

開餐 更新 p.4 p.6

收藏  |  訂閱
134  34.6k

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-6-6 10:20 AM 發表 查看引用來源
morning

Morning ar

後樓梯

最記得有一次同ex係後樓梯仆野,個陣同佢岩岩分手無耐,但我一直想復合,所以同ex仍然有見面。。

個次同佢係我屋企後樓梯傾計,傾傾下佢又錫左埋黎,仲一邊錫,一邊伸手入去捽我lin Lin...個陣俾佢搞到濕濕地,聽到有人聲,即刻扮無野繼續傾計。。

後黎當無曬聲個陣,ex攬住我話想同我做愛,我當然5肯啦,但見佢
禁辛苦,就話不如我幫你含啦。。

其實我都驚有人行過,但又想佢舒服,我幫佢除褲,之後開始幫佢含,忍住那種微腥ga味道,我一邊用手撫摸蛋蛋,一邊啜陰莖,佢一邊享受我的服務,一邊禁實我個頭,想我含得更深。。。

之後,佢要求我俾佢摸妹妹,我個時著住貼身短裙,佢要我背向佢,自己除底底,之後佢用手指抽插妹妹,我強忍住無出聲,過左一陣,佢抽出手指,我諗緊佢想點,點知佢竟然無啦啦插左入黎,仲開始大大力扑我。。。

開頭我仲想反抗,點知扑扑下我開始忍5住,仲叫佢大大力禁插死我。。佢隻手仲從後係禁揸我波波,5知扑左幾多下之後,佢又射曬係妹妹入面。。。

佢仲笑我話地都係我d淫水。。

諗反起都有少少濕:smile_40:

玩老强feel, 正!

而家有乜做丫?
引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-6-6 11:03 AM 發表 查看引用來源
諗反起都有少少濕:smile_40:

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-6-6 11:02 AM 發表 查看引用來源
最記得有一次同ex係後樓梯仆野,個陣同佢岩岩分手無奈,但我一直想復合,所以同ex仍然有見面。。

個次同佢係我屋企後樓梯傾計,傾傾下佢又錫左埋黎,仲一邊錫,一邊伸手入去捽我lin Lin...個陣俾佢搞到濕濕地,聽 ...
正。除左ex, 仲有無試過同其他人搞?

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-6-4 01:55 PM 發表 查看引用來源

可能會有嫁:smile_o01:
排隊先

引用:
原帖由 Yu_wingwing 於 2014-6-6 11:02 AM 發表 查看引用來源
最記得有一次同ex係後樓梯仆野,個陣同佢岩岩分手無奈,但我一直想復合,所以同ex仍然有見面。。

個次同佢係我屋企後樓梯傾計,傾傾下佢又錫左埋黎,仲一邊錫,一邊伸手入去捽我lin Lin...個陣俾佢搞到濕濕地,聽 ...
支持wing打真軍兼內射:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 johnny_bb_11 於 2014-6-6 12:04 PM 發表 查看引用來源
而家有乜做丫?

Working now

通常分手才知對方最好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆