上一頁下一頁
發新話題

天氣影響意欲。。。。。嗎

收藏  |  訂閱
126  3.5k

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-4 12:57 AM 發表 查看引用來源

CHING你要ADD佢就唔同得我講野架!
你都係唔好回我好D:smile_44:
哈哈 你好得意啊 我就係要回你啊

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-6-4 12:55 AM 發表 查看引用來源

你開得PO就預左有人入黎睇,有人留言架啦!
你唔想見到我地,你可以去信比admin,同佢講以為你開咩PO,都唔好show比我地睇,好似FB咁咪得囉!
一係你唔好開PO囉~
再唔係,ignore我地,淨係覆D你想覆嘅 ...
係你地無啦啦 只係我post既你地都入去留d對個post唔對題既野 一味攻擊我對你地有咩好處
我唔會有咩影響格喎 但係個post就會沉
喂 你地有言論自由 我就無開post自由?都講唔通啦係咪
仲有 好醜命生成我個樣同身材天生格喎
兩樣夾唔夾唔到我話事 我擺得做頭像就係貪快到要搵既人 個樣 其實@得我既師兄都會睇到
有無興趣又關你地咩事

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 01:12 AM 發表 查看引用來源

係你地無啦啦 只係我post既你地都入去留d對個post唔對題既野 一味攻擊我對你地有咩好處
仲有 好醜命生成我個樣同身 ...
:smile_30:   係中意抽水,吹咩

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 01:12 AM 發表 查看引用來源

仲有 好醜命生成我個樣同身 ...
其實冇野既 可以冷靜少少

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-6-4 01:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:   OK架, 都未開片, 大家吹水娛樂之嘛~
我唔覺有娛樂 你地兩個真係好煩 如果我得罪左你我心甘命抵 當日我知你習慣我都無搵你
喂 你同個傻佬隊冧一件無分別格喎

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 01:16 AM 發表 查看引用來源

我唔覺有娛樂 你地兩個真係好煩 如果我得罪左你我心甘命抵 當日我知你習慣我都無搵你
喂 你同個傻佬隊冧一件無分別格喎

:smile_30:  就係想煩下人, 我悶呀姐姐~

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-6-4 01:14 AM 發表 查看引用來源

其實冇野既 可以冷靜少少
係呀 我係唔冷靜 喂 我做錯咩野要一開post就俾人攻擊先 我都有發言權格喎
邊個撩起先 你同果個講囉

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-6-4 01:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_30:  就係想煩下人, 我悶呀姐姐~
你收聲啦 悶咪出去搵女囉 係度托呀

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 01:18 AM 發表 查看引用來源

係呀 我係唔冷靜 喂 我做錯咩野要一開post就俾人攻擊先 我都有發言權格
邊個撩起先 你同果個講囉

:smile_30:   無人話你無呀~

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-6-4 01:19 AM 發表 查看引用來源

你收聲啦 悶咪出去搵女囉 係度托呀

:smile_30:  搵緊你....吹水囉咪~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆