上一頁下一頁
發新話題

出外公幹...舊同事短聚篇. (Update: 第一晚#16,第二晚#33+ 46,第三晚#93

收藏  |  訂閱
127  62.3k

溫柔與調情手法 ...其實只係由心出發,o係床上我比較小鳥依人, 鐘意取悅個partner...他快樂所以我快樂

唔辛苦~慢慢打~謝謝支持!

Ps 我想請問我幾時先可以覆短信?

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-12 23:59 發表 查看引用來源
溫柔與調情手法 ...其實只係由心出發,o係床上我比較小鳥依人, 鐘意取悅個partner...他快樂所以我快樂

50分
BTW 你既文筆幾好,我好鍾意:smile_40:

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

好好既心態,性愛係應該互動既,用心比一切技巧來得重要。好認同妳既想法,用心去取悅對方,對方感受到,必有回應

ps 應該要50分才可回覆

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-12 09:24 PM 發表 查看引用來源
再唔係18、22青春少艾, 中女之年,唯有以另一種方式吸引男人...

咁先正
識貨既會揀呢啲

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

好情人

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-9 01:44 AM 發表 查看引用來源
上次打打下做瑜珈被鄰居偷窺...之後因為諗唔太開心回憶...所以無心機打落去爛尾...不如記錄返今年年頭出trip時快樂片段仲好 (哈,因為想好好做個紀錄比自己,所以可能比較多細節位)

今年年頭公司要我去北京offic ...
返 apartment 做宅女!:smile_30:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-3-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

好情人

好情人?我認我係架,不過我幾時先可以做人好老婆?

支持下先~~~

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-3-13 02:45 PM 發表 查看引用來源
返 apartment 做宅女!:smile_30:
天寒地凍o既北京,唔返apartment 都唔知去邊好,又唔會出去浦, 我怕我聽唔懶o個d 「操你、摸你奶奶」,都係廣東話d 小小聲或者英文f f 聲親切投入d..

引用:
原帖由 Cclemoncc 於 2014-3-14 00:13 發表 查看引用來源

天寒地凍o既北京,唔返apartment 都唔知去邊好,又唔會出去浦, 我怕我聽唔懶o個d 「操你、摸你奶奶」,都係廣東話d 小小聲或者英文f f 聲親切投入d..

同聲同氣, 做都High D~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆