上一頁下一頁
發新話題

陰莖短,搞到個人無咩自信

收藏  |  訂閱
69  9.2k

引用:
原帖由 domygf 於 2013-11-11 05:44 PM 發表 查看引用來源

我老婆大把方法搵食啦,駛鬼我幫佢咩!
你老婆如果…叫你同佢d…sp玩3p大戰,你會一起嗎?

係無feel又要交戲真係慘

係好係小草姑。但有什麼condom 適合。他用的成日入入下個套滑左出來。

雖然佢話個個男人size 同佢差不多。開頭我都信,但後来上網search, 見到外國人大佢十級多,就知佢講大話。不過係咪大部份香港男人都甘短,我又唔知。因為綱上冇HK 男仔的jj 相。

引用:
原帖由 polly1982 於 2013-11-13 02:22 PM 發表 查看引用來源
係好係小草姑。但有什麼condom 適合。他用的成日入入下個套滑左出來。

:smile_40:

引用:
原帖由 polly1982 於 2013-11-13 14:31 發表 查看引用來源
雖然佢話個個男人size 同佢差不多。開頭我都信,但後来上網search, 見到外國人大佢十級多,就知佢講大話。不過係咪大部份香港男人都甘短,我又唔知。因為綱上冇HK 男仔的jj 相。

http://i1.hk/d/images ...
你老婆試過好多男人jj?????

引用:
原帖由 polly1982 於 2013-11-13 02:31 PM 發表 查看引用來源

http://i1.hk/d/images ...
你想睇? 想試?

:smile_o04:

引用:
原帖由 十四佬 於 2013-11-12 01:53 AM 發表 查看引用來源
點解你又比你老婆同其他男人做???
你們有仔女????
我問過佢如果我唔比佢出去搵男人佢會點,佢話會偷偷地照搵囉!咁成件事咪仲衰?!何況我都冇乜所謂,事實上係我餵佢唔飽,咁冇理由阻止佢去追求佢鍾意既野姐,係咪?

引用:
原帖由 xref228 於 2013-11-12 06:06 PM 發表 查看引用來源
你老婆有冇上香討架?
:smile_41:
冇架,佢好少上網搵食,咁耐好似試過一次!

引用:
原帖由 含笑半步釘 於 2013-11-13 11:54 AM 發表 查看引用來源

幾多吋多?

我諗佢同我差唔多,三吋幾…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆