上一頁下一頁
發新話題

唔知呢度多唔多男奴?女主?

收藏  |  訂閱
69  7.9k

我就要做男主啦

20歲男奴~
小學已經睇緊Femdom,睇到而家1次經驗都冇…
好想搵到女主人,任佢魚肉…

引用:
原帖由 bcm 於 2013-10-18 12:51 AM 發表 查看引用來源
我係女奴,M女,好奇男奴是否同我地一樣的?
因感覺上男人好難放下男性尊嚴比人調教
這可能因為你是女m﹐也比較留意男S﹐所以有這個的觀感﹐所以很難理解吧

女主男奴大部份都是沒性關係的﹐除非女主主動吩咐

我的 SM 最先是從戀足戀絲開始的﹐不過到現在也只能接受比較輕度的調教

SM 注重雙方溝通好底線和了解雙方喜好﹐到時才玩得自然

總共玩過大概 6-7 次左右(全部友情)﹐曾有過女主﹐也有跟一個女m partner 玩過

本來跟女m partner 說好﹐大概一人一半時間擔任 S (嘗試這個感覺)

但最後大部份時間她當女S 了﹐也喜歡被按摩腳﹐她對著其他男性是超級 m 性格的...

現在沒女主﹐希望找一位願意當女主既人﹐不過隨緣吧 :smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2013-10-18 12:51 AM 發表 查看引用來源
其實都系睇個人性格皆 我就覺得無乜所謂既好難放低尊嚴啦
平時做慣男主既人穩個時間試下做男奴 保證high

我想試做男奴

引用:
原帖由 celec 於 2013-9-26 09:05 PM 發表 查看引用來源
男奴好難揾到正架
可以試下小人丫

引用:
都是一樣的,主人的說話要絕對服從

引用:
原帖由 5蚊雞 於 2013-10-19 01:05 PM 發表 查看引用來源
男主

男主大人喜歡男奴定女奴呢

引用:
原帖由 MINAKA 於 2013-10-23 03:48 PM 發表 查看引用來源

可以試下小人丫

可以,等你夠50分可以PM我先啦

未試過,但想試下做男奴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆