上一頁下一頁
發新話題

現實中, 有人試過吞幾個人既精液嗎?

收藏  |  訂閱
69  6.8k

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-8-14 07:51 PM 發表 查看引用來源

怕你上左癮,返唔到轉頭呀!:smile_o10:
完全明白 :smile_13:  
所以呢, 玩埋呢次就開始慢慢減少架啦, 一次過CUT晒我知係冇可能, 只會心思思諗住,
所以會玩返普通D 囉, 一定唔會再成杯精飲落肚咁激!
呢次既報告我會照寫, 之後一樣會愈來愈少, 事關我都係一路講一路想, 愈寫愈想玩

引用:
原帖由 siusun2013 於 2013-8-14 07:32 PM 發表 查看引用來源
我跟樓主一樣 ,都是做奴的角色,只要主人喜歡 ,一切以經不重要
睇黎你主人調教得你好好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-14 07:59 PM 發表 查看引用來源

完全明白 :smile_13:  
所以呢, 玩埋呢次就開始慢慢減少架啦, 一次過CUT晒我知係冇可能, 只會心思思諗住,
所以會玩返普通D 囉, 一定唔會再成杯精飲落肚咁激!
呢次既報告我會照寫, 之後一樣會愈來愈少, 事關 ...
你己經試玩左啦?期待報告!support~

引用:
原帖由 siusun2013 於 2013-8-14 07:32 PM 發表 查看引用來源
我跟樓主一樣 ,都是做奴的角色,只要主人喜歡 ,一切以經不重要
M? F?

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-8-14 07:48 PM 發表 查看引用來源

你自問可以接受到嗎?:smile_o06:
想試... 飲唔飲得落其實唔係重點   
無錯我係有少少享受D 精係咀入面好腥好結既感覺 (呢個係以前同一個人口爆既事啦)
多幾啖應該再腥D 啫...
真係飲唔落, 咪再一次主動攞籐條去班人面前扒低請求處罰囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-14 08:16 PM 發表 查看引用來源

無錯我係有少少享受D 精係咀入面好腥好結既感覺 (呢個係以前同一個人口爆既事啦)
真係飲唔落, 咪再一次主動攞籐條去班人面前扒低 ...
好想有份參加,和你玩返場!:smile_o01:

回覆 55# 的帖子

希望妳玩得開心,但玩時記得安全要緊,同埋真係玩小D啦,題後番唔到轉頭就大檸樂啦!等妳吞精報告

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-14 08:16 PM 發表 查看引用來源

真係飲唔落, 咪再一次主動攞籐條去班人面前扒低 ...
我仲記得有一次同隻奴玩, 射完啲精要佢含喺口唔準吞, 精加口上吐出黎, 最後做到三次, 射左三次, 要佢慢慢吞啲精, 見佢吞唔落, 反胃想嘔又想喊,

諗起都覺得正, 希望你快啲有機會試呢種感覺再寫個report比我地睇啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2013-8-14 08:39 PM 發表 查看引用來源

我仲記得有一次同隻奴玩, 射完啲精要佢含喺口唔準吞, 精加口上吐出黎, 最後做到三次, 射左三次, 要佢慢慢吞啲精, 見佢吞唔落, 反胃想嘔又想喊,

諗起都覺得正, 希望你快啲有機會試呢種 ...
哦~~~我就係想要呢種感覺!! 吞唔落+反胃都局住要吞晒佢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-14 09:05 PM 發表 查看引用來源

哦~~~我就係想要呢種感覺!! 吞唔落+反胃都局住要吞晒佢
我都有諗過搵幾個人輪我隻奴或迫佢比人口爆顏射, 但佢有啲怕, 咁我都費事迫佢了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆