上一頁下一頁
發新話題

新手試貼-人妻告白

收藏  |  訂閱
233  83.8k

so nice

Support

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-5-26 09:11 發表 查看引用來源
男人買咗兩架車返嚟,一部係Ferrari 458,一部係Benz E500,點解部458要留喺屋企等放假或者星期日晨早先出吓街,見吓人,但係部E500 就日踩夜踩,壞咗都唔整吓佢,直至佢 ...
good post:smile_15:,有風格,相信你好貪靚.......直覺

引用:
原帖由 pk123123 於 2013-5-26 02:11 PM 發表 查看引用來源
good post:smile_15:,有風格,相信你好貪靚.......直覺
係㗎!

係呢邊都要支持下hailey先:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

哈哈 係你 philip!

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-5-26 07:16 PM 發表 查看引用來源
哈哈 係你 philip!
哈哈.......係呀:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
係度遇到妳梗要支持下啦:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

支持令女出文:smile_38: 好精彩呀繼續啦,有冇相睇

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-5-24 09:26 PM 發表 查看引用來源
記得有個friend 講咗句笑話,'我唔係一個隨便嘅人,但隨便起上嚟唔係人!'

自從阿九之後,我開始懷疑自己係咪好唔掂,好樣衰定咁乞人憎呀!一聽到CALLSTAR 嘅天梯,同陳奕迅嘅流花 ...
Hailey 都鍾意按摩?

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-5-25 12:18 PM 發表 查看引用來源
我講過,我唔會再同自己啲friend 攪埋,因為真係一件好煩嘅事!你可以自己收埋唔講啫,你控制唔到佢唔講,再講吖,我最怕連自己嘅正常活動都冇埋,所以之後,我嘅工餘活動一直都 ...
妳老公都好就妳,明知妳出去玩都唔介意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆