上一頁下一頁
發新話題

茫茫人海, 點搵SP?

收藏  |  訂閱
77  13.7k

引用:
原帖由 Samsam2013 於 2013-3-23 01:12 PM 發表 查看引用來源

試過啦 都搵唔到既:smile_o03:
兄台, 揀啱就要比D心機, 比D技巧, 唔係叫G呀, 你估一登入就個個劈大個肶等你咩, 都要大家了解下, 落D功夫, 人地先會考慮比唔比你丫,

係果D apps好難搵架

認同, 唔通一識到就比你食咩
如果咁諗不如去比錢啦
引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

兄台, 揀啱就要比D心機, 比D技巧, 唔係叫G呀, 你估一登入就個個劈大個肶等你咩, 都要大家了解下, 落D功夫, 人地先會考慮比唔比你丫,

引用:
原帖由 ArtIsaac 於 2013-3-19 21:50 發表 查看引用來源
坦白講, 從未有經驗
一直好想試下sex
但係唔知點搵
試過用搖搖apps, S***t,
都係冇:smile_39:
指點下呀!:smile_41:
係隔離版咪搵到囉:smile_45:

隔離版?

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

我係指無咩人會覆我:(

引用:
原帖由 Samsam2013 於 2013-3-26 01:23 AM 發表 查看引用來源

我係指無咩人會覆我:(
哦, 搵張型仔D既相, 果D興趣要求唔好一開波就話搵SP, 開場白唔好你好嗎好高興認識你,

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2013-3-21 01:07 PM 發表 查看引用來源

我覺得叫G某程度上仲安全
叫G,警覺性會高D,你(或他人)同佢交易時,會帶套

SP, 個問題就係,你怎樣去證實對方不是濫交呢? 憑直覺??
佢比得你屌,都可以或曾經比其他人屌
直覺覺得佢「似」唔濫,咁就會 ...
Try to find a lady with decent profession such as teacher or nurse for sex and should be safe without condoms. For me, I last fuxxed a nurser as SP during summer.

引用:
原帖由 www1808 於 2013-3-26 08:43 AM 發表 查看引用來源

哦, 搵張型仔D既相, 果D興趣要求唔好一開波就話搵SP, 開場白唔好你好嗎好高興認識你,
開場白點先係好呢?

引用:
原帖由 j93175 於 2013-3-26 11:29 AM 發表 查看引用來源
開場白點先係好呢?
Hello Miss, How are you doing? Can I take you to dinner tonight, I know there is a fine restaurant in xxx.  After dinner, just say, you want to fuck with me? I will give you the best fuck of your life time Miss.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆