上一頁下一頁
發新話題

打麻將打到床上

收藏  |  訂閱
1.3k  176.6k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 04:58 PM 發表 查看引用來源
有晚同個FAN打麻將,我個fan叫lisa係就係個名老套在小小,不個個人好in,另外兩個一個叫jacky一個係

地盆佬叫呀昌哥,一開始打仲好好手風,越打越衰,昌哥就打我對家,仲時不時摸我隻手,未打到十二點已經

沒錢,於是 ...
support

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 04:58 PM 發表 查看引用來源
有晚同個FAN打麻將,我個fan叫lisa係就係個名老套在小小,不個個人好in,另外兩個一個叫jacky一個係

地盆佬叫呀昌哥,一開始打仲好好手風,越打越衰,昌哥就打我對家,仲時不時摸我隻手,未打到十二點已經

沒錢,於是 ...
好耐唔見zita....

引用:
原帖由 小耀 於 2013-3-10 17:51 發表 查看引用來源

俾d上過你既男人周圍同人講你幾正幾淫 等其他人黎搞你:smile_47:
CHING, 好野我地靜靜雞食, 唔好咁揚.  :smile_o10:

我地靜靜雞諗方法, 搞到 ,要jenny 媽 日日送上門 :smile_o01:

妳輸咗幾多?
要玩3P還債咁激!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-10 05:56 PM 發表 查看引用來源

CHING, 好野我地靜靜雞食, 唔好咁揚.  :smile_o10:

我地靜靜雞諗方法, 搞到 ,要jenny 媽 日日送上門 :smile_o01:
好呀,唔好咁大聲呀:smile_o01: :smile_o12:

幾時同我打麻將先
引用:

沒錢,於是 ...

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 05:53 PM 發表 查看引用來源
怕咩呀
禁又係 你直頭想快d黎多幾個 haaa:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 17:53 發表 查看引用來源
怕咩呀
怕JENNY 唔係輸光光 :smile_o10:, 比我睇唔晒  :smile_o13:.

遲哂入黎tim...番工番得一個鍾說叫我走-_-

回覆 59# 的帖子

PART TIME JOB?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆