上一頁下一頁
發新話題

妄想sex都市 五 結局編 扭曲2 P12#168(個腦可以放假囉?哈哈)

收藏  |  訂閱
176  90.7k

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2013-3-7 10:48 AM 發表 查看引用來源
搞笑???
其實上年我睇完 "換樂無窮" , 都唸過寫篇搞笑色文 , 可惜都係收左皮 ... :smile_35:
支持大將軍寫些妄想類搞笑作品,事關我都等睇

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2013-3-7 09:18 PM 發表 查看引用來源

支持大將軍寫些妄想類搞笑作品,事關我都等睇
你地唔好咁大期待拉 , 我份人唸就天下無敵 , 寫就真係有心無力 ...
除左搞笑類  少女小說類 , 我仲唸過魔幻類  科幻類  武俠類 , 但都係無疾之終 ,
尤其係武俠類 , 我果時仲唸住點寫做緊果陣 , 兩人內力如何在體內交融  匯聚 ,
結果咪得個唸字羅 ...

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2013-3-7 10:02 PM 發表 查看引用來源

你地唔好咁大期待拉 , 我份人唸就天下無敵 , 寫就真係有心無力 ...
除左搞笑類  少女小說類 , 我仲唸過魔幻類  科幻類  武俠類 , 但都係無疾之終 ,
尤其係武俠類 , 我果時仲唸住點寫做緊果陣 , 兩人內力如何在體 ...
印象中我好似睇過大將軍寫古裝色文:smile_41:

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 7-3-2013 22:02 發表 查看引用來源

尤其係武俠類 , 我果時仲唸住點寫做緊果陣 , 兩人內力如何在體 ...
武俠式來來去去咪『打通淫篤二脈』行『周』全身,氣勁凝聚丹田…下枝光棍,使出絕學搓蓮白骨手,撩陰腿招式。

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2013-3-7 10:15 PM 發表 查看引用來源

印象中我好似睇過大將軍寫古裝色文:smile_41:
你係咪講 "神雕色文--芙.蓉.菊" ???:smile_47:

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2013-3-7 10:23 PM 發表 查看引用來源
你係咪講 "神雕色文--芙.蓉.菊" ???:smile_47:
應該係,我上年初嚟呢區果排專摷些舊帖睇,啲文筆應該係大將軍,好似係惡搞金庸...

引用:
原帖由 spamna 於 2013-3-7 10:18 PM 發表 查看引用來源

武俠式來來去去咪『打通淫篤二脈』行『周』全身,氣勁凝聚丹田…下枝光棍,使出絕學搓蓮白骨手,撩陰腿招式。
我果時唸得好完美架 , 可能真氣由下陰灌入 , 但又經由髮膚 , 滲入有肌膚之親既對手 ,
巡環不息  融匯貫通 ... 可惜果時太大想頭 , 唸住以段譽北冥神功為基礎 ,
融合歷史上大理國國教的大乘密宗瑜珈 , 甚至誇張到唸住寫埋佢去天竺求法 ...
加上段譽又係一個生活情興既人 , 我仲唸埋寫佢點檀香等等附庸風雅既野 ,
結果找找下資料就無左件事~~

引用:
原帖由 spamna 於 2013-3-7 10:18 PM 發表 查看引用來源

都唔係來來去去的,我唔記得睇過邊本武俠小說,有段劇情寫女反派捉拿左正派弟子後審問類似反過來誘姦的,描寫男主角被思想掙扎,搞到成熱煱上螞蟻...不過最後佢師父到救回徒弟才得保住貞操...我就覺得好頂引

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2013-3-7 10:31 PM 發表 查看引用來源

應該係,我上年初嚟呢區果排專摷些舊帖睇,啲文筆應該係大將軍,好似係惡搞金庸...
係果篇文度 , 小弟犯左色文生涯中最大既過錯 ... :smile_35:

引用:
原帖由 脫脫大將軍 於 2013-3-7 10:38 PM 發表 查看引用來源

我果時唸得好完美架 , 可能真氣由下陰灌入 , 但又經由髮膚 , 滲入有肌膚之親既對手 ,
巡環不息  融匯貫通 ... 可惜果時太大想頭 , 唸住以段譽北冥神功為基礎 ,
融合歷史上大理國國教的大乘密宗瑜珈 , 甚至誇張到 ...
大將軍加油搜齊資料寫埋佢啦!我等得!
某作家聲稱佢本作品第一集約十萬字都係工餘寫,一寫就寫左十年,咁出來又真係寫得好正...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆