上一頁下一頁
發新話題

小巴之旅.....*岩睇埋黎..2/11更新完

收藏  |  訂閱
60  27.1k

引用:
原帖由 88788 於 2012-11-3 04:39 PM 發表 查看引用來源

你話我件事誇...咁你點解唔反醒d人點解唔話我件事系假呢??
首先我已經話左我話係故事性質上比我誇,我都話我無話你作故事囉,我係信係故事係真!
我意思即係我上網識左女網友之後佢上我屋企睇我既成人漫畫睇到濕左除底褲咁普通既事都比人話誇,但你係完全唔識佢,但都可以同條女扑野,我係話緊其他人唔知點去理解真定假!我故事都係真架,都係照直打,而且話我唔夠詳細,一來我都話係好耐之前既事點可能所有細節都記得,二來都無其他可以更詳細野比我講啦,唔通講埋我0係邊個網識佢,之後佢住邊,我住幾樓?而且0的人對我既懷疑根本毫無道理,一個女仔睇左成人漫畫下面濕左唔舒服所以除底褲有幾誇呢?又唔係見到外星人!我要檢討乜野,我又無作野!要檢討既唔係我囉,無人話你假只係因為無0個0的陰謀論者走入黎留言者,就算我之前0的好普通既故事,都有人懷疑!我只可以講句0的人對我唔公平,我都一樣係打真野,無作野!

PS:我宜家唔係針對你,唔係話你作野,呢個世界乜人都有,我完全信你既故事,我打我感受出來,只係針對0個班係咪都話我誇,話我作野既人者!不要誤會,你亦不要和我吵架!我不想引起罵戰!而我無繼續打落去係因我最近無心情又唔得閒所以先無打,我無繼續打唔成為懷疑我既理由,而且佢地係話個女仔底褲濕左而除底褲呢樣野誇,我想問咁普通既野,誇0係邊度呢??我又唔係話佢除底褲之後見到原來佢有JJ!我係借你呢個POST話0個0的陰謀論既人,因為我唔通無啦啦0係度打一篇野話0個0的人咩?一定比版主DEL!所以你唔駛介懷我打既野,我無針對你,我完全信你係真!OK??

無論是真是假. 人家一心POST出黎分享比大家, 無謂挑剔人, 當故仔睇算囉. 一硌向西都係咁誕生. 有疑問可問, 人家自然會答...

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-11-3 05:23 PM 發表 查看引用來源

首先我已經話左我話係故事性質上比我誇,我都話我無話你作故事囉,我係信係故事係真!
我意思即係我上網識左女網友之後佢上我屋企睇我既成人漫畫睇到濕左除底褲咁普通既事都比人話誇,但你係完全唔識佢,但都可以同條 ...
咁我首先多謝你既支持..

引用:
原帖由 hlshkg 於 2012-11-3 09:51 PM 發表 查看引用來源
無論是真是假. 人家一心POST出黎分享比大家, 無謂挑剔人, 當故仔睇算囉. 一硌向西都係咁誕生. 有疑問可問, 人家自然會答...
多謝先

引用:
原帖由 hlshkg 於 2012-11-3 09:51 PM 發表 查看引用來源
岩呀,我就係咁既意思,唔信睇下咪算

引用:
原帖由 88788 於 2012-11-3 10:37 PM 發表 查看引用來源

咁我首先多謝你既支持..
應該我多謝你先岩,你理解我既說話,無同我做成罵戰,我完全信你講野,仲好妒忌你咁好彩!

支持先~

Support

thanks for sharing

回覆 59# 的帖子

咁咪幾好. 有商有量, 網上既野. 熟真熟假, 作者才曉. 就算我寫真, 可能你都覺得吹. 坦白講, 唔睇唔知咁都有野發生...ahah

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆