上一頁下一頁
發新話題

(5/11更新)後記。25歲我和她第一次性愛(破處篇)P1,2,3,6

收藏  |  訂閱
81  43.6k

引用:
原帖由 kraxi 於 2012-10-31 03:12 PM 發表 查看引用來源我唔知呀我淨係知佢細到入曬去我都feel 唔到,仲問左句'你入曬架啦?'
而家仲有冇來住?

咁搞笑.
引用:
原帖由 kraxi 於 2012-10-31 03:12 PM 發表 查看引用來源
我唔知呀
我淨係知佢細到入曬去我都feel 唔到,仲問左句'你入曬架啦?'

開鮑..正:smile_47:

引用:
原帖由 kraxi 於 2012-10-31 03:12 PM 發表 查看引用來源
我唔知呀
我淨係知佢細到入曬去我都feel 唔到,仲問左句'你入曬架啦?'
咁搞笑, 妳忍得痛, 還是佢......^^

引用:
原帖由 iamredpepper 於 2012-10-30 07:22 PM 發表 查看引用來源
有無女網友係度睇緊, 比啲動力我, 講下妳地初夜那時, 有沒有什麼不同.^^
我第一次係差D比人強,佢厄我話只係佢外面磨下一定唔會入,點知佢攪到我出水就捉實我條腰想硬來,好彩第一下佢滑開左,我覺得唔對路,佢入左少少我忍住痛出力踢開佢,個次只有少少血唔知算唔算破左.
到第2次同另外一個BF,我預左比佢,佢慢慢入,我依然好痛,佢入左三份一我叫佢來LA我係你女人,佢用力一頂,我下面比佢撕開一樣,好多血但我同佢都好開心.

Support!

支持,支持,支持。

快哋破處

support!

引用:
原帖由 maggetw 於 2012-10-31 09:59 PM 發表 查看引用來源
我第一次係差D比人強,佢厄我話只係佢外面磨下一定唔會入,點知佢攪到我出水就捉實我條腰想硬來,好彩第一下佢滑開左,我覺得唔對路,佢入左少少我忍住痛出力踢開佢,個次只有少少血唔知算唔算破左.
到第2次同另外一個BF, ...
哈哈,各位女仕,真係唔好信我地男人在床上話"唔入"呢啲承諾。
我地個龜頭一觸到妳地妹妹,根本不能自拔,好似痕癢,要立刻"挍"一樣。
唔係我地心地壞,係真係忍唔到咋,嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆