上一頁下一頁
發新話題

急~食緊尿道炎抗生素療程可吾可以去驗性病???

收藏  |  訂閱
69  18.4k

引用:
原帖由 dood123 於 2012-9-30 03:24 AM 發表 查看引用來源如果你怕..你直接快點去問醫生啦.
我係怕!!
但我點問醫生!!
我係去睇急症!
你可以叫我去問私家醫生!
但有錢銀上問題!
如果有錢!我一早聽左樓上ching話!去左私家驗!

引用:
原帖由 心晴思語 於 2012-9-29 05:55 PM 發表 查看引用來源
無做!!淨係打jj!!!

如果只係手淫, 咁你感染 性病風險比陰道交低

引用:
原帖由 心晴思語 於 2012-9-29 06:10 PM 發表 查看引用來源
我都想去私家驗!但無錢!!焗住去衛生科
咁你可以 『關懷愛滋』到預約做測試 所以測試都係免費 , 安全 ,  不記名 , 保密同有專業人士同你講解測試

而你想做個兩樣性病測試 都有得做.
如果你之前有出去玩開又可以清下過住記錄

http://aidsconcern.org.hk/index.php?route=all_news/job_test&news_category_id=33

你登入網址有測試時間表可以睇或打電話去預約測試

有唔明PM , 問我啦

引用:
原帖由 popolihk 於 2012-9-30 07:46 AM 發表 查看引用來源 如果只係手淫, 咁你感染 性病風險比陰道交低
吾只手淫!!其實都算有囗交!但對方只係含龜頭吸左2下!以上係無套ge情況下!

引用:
原帖由 心晴思語 於 2012-9-30 10:33 AM 發表 查看引用來源
吾只手淫!!其實都算有囗交!但對方只係含龜頭吸左2下!以上係無套ge情況下!

假如對方口腔有傷口. 病毒都可以由龜頭進去對方體內.

因為冇使用安全套比有使用安全套進行口交感染病毒高.

尿道炎好閒姐~~~不過驗性病D醫生都會叫你食完藥一WEEK後先好驗
期間仲要唔好有性行為

引用:
原帖由 Jun~ 於 2012-9-30 02:09 PM 發表 查看引用來源
尿道炎好閒姐~~~不過驗性病D醫生都會叫你食完藥一WEEK後先好驗
期間仲要唔好有性行為
我知要隔一個星期先驗會準確d~不過都多謝你話我知!
我單身好耐所以吾可能有性行為~我都吾會再去果d地方玩~所以可以放心!
如果吾係~果次都吾會受d fd引誘去左玩!
雖然牛吾飲水吾禁得牛頭低!
而家自己一個係到驚~都係自己自作自受!

引用:
原帖由 心晴思語 於 2012-9-30 02:56 PM 發表 查看引用來源

我知要隔一個星期先驗會準確d~不過都多謝你話我知!
我單身好耐所以吾可能有性行為~我都吾會再去果d地方玩~所以可以放心!
如果吾係~果次都吾會受d fd引誘去左玩!
雖然牛吾飲水吾禁得牛頭低!
而家自己一個係到驚 ...
咁你搵左地方驗未?

引用:
原帖由 Jun~ 於 2012-9-30 07:52 PM 發表 查看引用來源

咁你搵左地方驗未?
應該會去樓上ching介紹ge機構~[關懷愛滋]果到驗!
但呢2日假期!可能人地放假!未預約到!
3號我會第一時間~打去預約!
驗血時間就間間機構都一樣15分鐘有結果!
同樣驗尿驗淋病同衣原體~只需要2星期就有結果~已經快過社會衛生科(要3個星期)

我想盡快去驗!都仲有d野想問!
我今日(10月1號)早上8點食完最後一次藥!
如果我預約8號去驗~o吾ok呢?
本來就應該9號去驗就無問題ge~
但因為[關懷愛滋]9號果日免費檢驗服務只係由晚上7點-10點
加上我住得比較遠~夜晚去一來一回太晚!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆