上一頁下一頁
發新話題

~可能係 Chrissie 同 Matt 之間的最後一個 post....~

收藏  |  訂閱
654  25.7k

支持…

唔開心既事係最近先發生? 佢係你男朋友嗎?

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-4-8 12:31 AM 發表 查看引用來源

你又點牙?3dot 哥…仲咩唔出舖講下呢?
無涉及性,講咩><

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-4-8 12:28 AM 發表 查看引用來源

傻po...唔係嬲佢...唔係憎佢...jet係有得救ga...
星級廚師煮野都唔可以次次咁好味, 梗有甜有淡ga la...
唔想你好似我咁..:smile_o08:
但我真係心淡囉...
你做咩事呀 ? :smile_o06:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2012-4-8 12:32 AM 發表 查看引用來源呢世女都真係最愛呢個男人了...可惜我真係死心....
可以講係咩事嗎。。。。。真係冇得救?

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2012-4-8 12:30 AM 發表 查看引用來源

應該係...我亦唔想勉強佢去就我....
傻女, 兩個人一齊互相遷就係好正常o既事, 冇話勉唔勉強架

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-4-8 12:30 AM 發表 查看引用來源

哈哈… ok 就好啦…好似諗得好清楚~~ 好透徹咁波!
因為我好攰啊...

”不過當一個男人講左或者做左 d 令女人死心嘅野...
就算個女人之前幾愛佢同幾唔捨得都好...其實都真係會放棄呢...“

所以到女人心死, 真系做甚麼都沒用:smile_39:

引用:
原帖由 skychristopher 於 2012-4-8 12:31 AM 發表 查看引用來源

可能佢講O既野真係傷得你好緊要, 但係咁講啦...
如果你真係好好好鐘意佢, 唔好輕易放棄呀!!!

咁做, 唔係為佢好, 只係唔好比一個機會自己將來唔好後悔...
你都係心淡, 未到心死....

到去到心死o個個位, 再 ...
我都心死喇...如果唔係唔會喺度講出黎....

引用:
原帖由 8掛妹 於 2012-4-8 12:32 AM 發表 查看引用來源
唔好唔開心啦:smile_o09::smile_o09:

thank you 8 妹~~ :smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 vank 於 2012-4-8 12:36 AM 發表 查看引用來源
”不過當一個男人講左或者做左 d 令女人死心嘅野...
就算個女人之前幾愛佢同幾唔捨得都好...其實都真係會放棄呢...“

所以到女人心死, 真系做甚麼都沒用:smile_39:
都唔係淨係女人o既...
正所謂哀莫大於心死.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆