上一頁下一頁
發新話題

蘭桂坊倒數的一晚, 撻著個TBG (P4, 10, 11 update, final P13)

收藏  |  訂閱
1.2k  159.2k

回覆50 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-5 11:53 PM 發表 查看引用來源good night :smile_o07:
晚安:smile_o07:

引用:
原帖由 babypanda~ 於 2012-1-5 11:29 PM 發表 查看引用來源
我31/12都係LKF COUNT DOWN WOR:smile_o06:
D皮膚好白好滑 :smile_o05:

呢d大時大節係玩得放d:smile_40:

各位好,很久不見,師兄快d part2 唔該

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-1-6 12:11 AM 發表 查看引用來源
各位好,很久不見,師兄快d part2 唔該

ching 好, 第1次係呢度見到你的POST

冇耐, Orange同佢男朋友行番黎, 佢男朋友可能岩岩”tom”完, 醒左DD, 但未醒得晒....
不自量力, 又係咁飲
卒之晌酒吧最唔想發生既事都發生左
無啦啦佢嘔到成地都係
waiter都拖左佢出去由佢嘔飽佢...
Orange自然跟埋出去啦~

我地幾個人坐佢附近既人都無奈, 張檯連埋達地都有D嘔吐物晌度
我都頂唔順行出去呼吸下新鮮空氣先...
一出去就見到條友訓死左晌條街度...
Orange就跪係佢側邊諗住扶番佢起身
但有心無力, 佢見到我, 就話:幫手扶佢送佢搭車啦..

我有力扶到佢呀... 但點送佢搭車呀...
成條街逼滿晒人, 仲有2個字就倒數喇

"不如等倒數完先再扶佢搭的士啦~ 你睇而家成個蘭桂坊逼滿晒人, d龜都封晒路你而家好難行得郁架喇...家下你仲要拖多件wo..."

"咁... 好啦..."

錯有錯著下, 我就陪住Orange一邊吹水同埋呢條死屍一齊等倒數

5, 4, 3, 2, 1.. 2012, Happy new year!!

倒數完後, D人開始陸陸續續咁離開
我同班frd交代聲後即閃人~ 拖住件醉到成隻爛泥咁既死屍同Orange一齊行去截的

老實講... Orange個男友都幾瘦, 又輕

"好彩你男朋友夠輕, 如果唔係, 一定搞佢唔掂.."
"女仔又會有幾重呀?"
"女仔???"
"佢係我TB男朋友黎架"
“………”

咩世界…而家香港既TB整到同百分百純正男人真係差唔多...... 幾可亂真
絕對夠班去參加變身男女chokchokchok…
To be continue..

回覆56 #的帖子

引用:
原帖由 sia 於 2012-1-6 12:18 AM 發表 查看引用來源冇耐, Orange同佢男朋友行番黎, 佢男朋友可能岩岩”tom”完, 醒左DD, 但未醒得晒....不自量力, 又係咁飲卒之晌酒吧最唔想發生既事都發生左無啦啦佢嘔到成地都係waiter都拖左佢出去由佢嘔飽佢...Orange自然 ...
我想見識下點chok喎baby:smile_04:

打埋啦;

你baby@@?打打豬?
引用:
原帖由 sia 於 5/1/2012 23:24 發表 查看引用來源
thx Ching support, 我BABY問你你點知佢轉左相@@

回覆54 #的帖子

引用:
原帖由 jameson77 於 2012-1-6 12:11 AM 發表 查看引用來源各位好,很久不見,師兄快d part2 唔該
77:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆