上一頁下一頁
發新話題

樟木頭車站5分鐘sauna 報告

收藏  |  訂閱
165  27.3k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-9-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

新都會:smile_o12:  
帶我去一轉。

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2011-9-26 05:48 PM 發表 查看引用來源

帶我去一轉。
一個字:smile_o12: 正

what an ad.:smile_41:

一帖两出,可能要等扣分....
而且我希望等師兄們有更多評論作參巧,推一推先!

引用:
原帖由 哥哥仔08 於 2011-9-23 11:40 PM 發表 查看引用來源
大家好,小弟弟剛剛完成樟木頭之旅,在回家途中送上火熱報告,今日目的地係離火車站步行約五分鐘大酒店,入到大堂直上8樓sauna 部,小康哥在lift 外歡迎我,即刻帶我同朋友入去VIP 雙人互動房,一間大房包2間房,2房係 ...
呢间场把能:smile_o04:

引用:
原帖由 hanyaya 於 2011-9-24 04:42 PM 發表 查看引用來源

早論中過計,垃圾到極,髮廊殘渣扮上菜.
請不要再在此出廣告害各c hing了  
早論中過計,垃圾到極,髮廊殘渣扮上菜.
請不要再在此出廣告害各c hing了

...........................................

:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:

髮廊殘渣扮上菜.

俾錢做廣告不如徹實做好服務,做口碑!

當港人係傻仔,一定要團結集体括挌佢

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2011-9-24 07:45 AM 發表 查看引用來源
或者詳細少少:(去年親身感受)
1. 小雅部長答應有車坐去,去到火車站話我太早(中午十二時半,一早約定)沒有車,只用電話教我行去,結果我迷失了路,差不多半小時才到,
2. 一早約定廣告帖上面那二位公主是但其 ...
當港人係傻仔,一定要團結集体柸各佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆