上一頁下一頁
發新話題

變淫左...

收藏  |  訂閱
275  36.9k

引用:
原帖由 gigibeebee 於 2011-9-18 04:49 PM 發表 查看引用來源
小女第一次寫野,寫得唔好希望大家唔好介意!
我單身,最近有個sp,以前無諗過自己會有SP,想要既時候會上黎睇下大家既post..幻想下就算,唔知係咪年紀大左..(廿到尾啦)需要大左...有左sp之後..
上黎睇post 時間有左..睇 ...
第日有BF..同唔同佢講呢D野好 < 唔駛講,做得喇:smile_30:

引用:
原帖由 gigibeebee 於 2011-9-18 06:05 PM 發表 查看引用來源
多謝大家!!其實我唔係咁想同學長再黎,因為佢係運動型,都好大隻(我雖然鍾意)但佢好大汗...!!!講返中途既野先!
講到佢錫完我妹妹之後佢成身好熱出哂汗...佢第一下插入黎我成個人軟哂...由佢插...但老實講佢無咩技巧.. ...
自問無樣絛身材我係瘦所以無咩波....好難吸引人... < 都唔一定嘅,你有其他優點嫁麻,例如夠淫

雨雨,我又要!

支持你..下次叫你sp不停去lam你妹妹..可能都有surprise呢
引用:
原帖由 gigibeebee 於 2011-9-18 06:05 PM 發表 查看引用來源
多謝大家!!其實我唔係咁想同學長再黎,因為佢係運動型,都好大隻(我雖然鍾意)但佢好大汗...!!!講返中途既野先!
講到佢錫完我妹妹之後佢成身好熱出哂汗...佢第一下插入黎我成個人軟哂...由佢插...但老實講佢無咩技巧.. ...

男人睇住自己條女高潮仲high過出野

其實令女人高潮吾難姐~
吾明點解有D女仔話自己好難有高潮.....

上得黎哩呢度。個個都淫。唔好咁話自己

引用:
瘦同無波有男仔like呢類型的~!

支持:smile_o12:

引用:
原帖由 hkkenken69 於 2011-9-19 02:18 PM 發表 查看引用來源
支持你..下次叫你sp不停去lam你妹妹..可能都有surprise呢
唔知點開口同佢講..想要但又怕羞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆