上一頁下一頁
發新話題

愛 熟 男 女

收藏  |  訂閱
461  23.6k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-7-13 09:56 AM 發表 查看引用來源
你有認同感?:smile_45: :smile_45: :smile_45:
做咩咁--->:smile_45:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-13 09:27 AM 發表 查看引用來源
咁我咪有排都未配得上呢個名詞~~~~:smile_o11:
但我已經.....:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-7-13 10:29 AM 發表 查看引用來源

但我已經.....:smile_39: :smile_39: :smile_39:
老係人生必經既階段,我都會有老既一日,而你就係比我地多左人生經驗麻,所以唔好咁:smile_39: 啦

Good sharing!!!!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-7-13 10:07 AM 發表 查看引用來源
佢哋講緊上夜總會嗰啲呀。:smile_38: :smile_38: :smile_38:
Uncle.... 我未上過唔知呀

引用:
原帖由 Seductive 於 2011-7-13 09:57 AM 發表 查看引用來源
早, 唔使爭,我係老熟女排第一:smile_30: ,小崎qq一個跟一個
哈哈...咁我唔認住啦...我年年25既

引用:
原帖由 QQbaby1112 於 2011-7-13 09:34 AM 發表 查看引用來源

佢地玩晒啦...一時27,28又叫人中女...而家又話35以上,..哈哈,佢想我地爆年齡之麻...我先唔中招..自己認得怕咩認...傻朱

鬼咩,而家好多人25-26左右,叫佢去下海灘遊水,早啲起身去踩下單車就話自己老,唔啱玩呢啲後生野,行兩步都唔肯要坐的士又話自己老,最過份係我公司有個女同士,啱啱畢業做左半年野,放工唔去玩,一定要早啲返屋企,第二日又成日話眼訓,跟住又話自己老,我真係一句得埋去叫佢搵定老人院,呢啲咁冇活力既人,就算23歲我都覺得佢係中女了,反而我識有啲30幾40既女人可以星期五打扮到靚一靚同我去lkf玩到兩,三點,第二日十點鐘同我去行山,跟住食飯飲野直落,仲問下次去要叫埋佢,呢啲有活力,有自信又樂天既性格,就算40+我都當佢係後生女,所以男人一時一樣,都要第下對咩人啦。

引用:
原帖由 NPGG 於 2011-7-12 08:31 AM 發表 查看引用來源
最近,積極跑步,建立強勁身心.

香港什麼都多,熟女更多 !!

中女,熟女 = 歷練、智慧、風情!

女性隨著閱歷的增長,會更堅強,更能幹,對男人,更有憐愛之心,包容之心,從而更懂得去體貼男人,關愛 ...
很同意c-hing o既睇法, 中女熟女的確有其吸引之處.

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-7-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

鬼咩,而家好多人25-26左右,叫佢去下海灘遊水,早啲起身去踩下單車就話自己老,唔啱玩呢啲後生野,行兩步都唔肯要坐的士又話自己老,最過份係我公司有個女同士,啱啱畢業做左半 ...
咁又係,心境開朗樂觀有時仲好過一個$1000既facial...

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-7-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

鬼咩,而家好多人25-26左右,叫佢去下海灘遊水,早啲起身去踩下單車就話自己老,唔啱玩呢啲後生野,行兩步都唔肯要坐的士又話自己老,最過份係我公司有個女同士,啱啱畢業做左半 ...
其實心態決定一切,
Young at heart o既人係無咁容易衰老.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆