上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.1k

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-6-21 05:47 PM 發表 查看引用來源

嘩下,你隻sexyboss直頭拍得住我SexyStuff喎,下??咁犀利都有既?:smile_o12: 咁佢比到你人生既第一次,你會唔會升佢職加佢人工先?下?:smile_o01: :smile_o06: :smile_o10:
o下!  比到高潮我就加人工? 我對上仲有呀頭架woh!  咁 40歲先試過高潮, 總好過成世人未嚐過自己喜歡既男人有高潮丫.  

引用:
原帖由 winhchan 於 2011-6-21 06:46 PM 發表 查看引用來源
年紀真係一個大問題嗎
係.....仲係一個好大問題.  佢媽咪先今年至49歲, 好難想像自己個仔會中意一個40歲既女人.  B君, 今年28歲. 我...40歲. :smile_24:

第一次做唔知做左幾多次呢...

引用:
原帖由 gum717 於 2011-6-21 06:54 PM 發表 查看引用來源
第一次做唔知做左幾多次呢...
如果我話3次.....你會信嘛?  Anyway, just keep wait 'til Part 3.

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 06:56 PM 發表 查看引用來源

如果我話3次.....你會信嘛?  Anyway, just keep wait 'til Part 3.
點解唔信.....後生仔隨時唔上添啦...

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 06:56 PM 發表 查看引用來源

第一次就3q? 3q都唔用套都幾勇~~

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-21 06:52 PM 發表 查看引用來源

係.....仲係一個好大問題.  佢媽咪先今年至49歲, 好難想像自己個仔會中意一個40歲既女人.  B君, 今年28歲. 我...40歲. :smile_24:
我都曾經同一個大我十年既女性拍拖,但我地分開卻不是為年齡問題,而係為大家既視野及理想而分開

引用:
原帖由 winhchan 於 2011-6-21 07:00 PM 發表 查看引用來源
我都曾經同一個大我十年既女性拍拖,但我地分開卻不是為年齡問題,而係為大家既視野及理想而分開
咁果時你地幾歲? 係唔係好扑d?

我二十佢三十

引用:
原帖由 winhchan 於 2011-6-21 07:00 PM 發表 查看引用來源
我同 b君, 應該點講呢!? Here's the explaination:

前夫: 一個好男人, 第1個男人, 但工作上冇鬥心, 最後...
ex-bf 1:  8年前識, 大陸做廠既, 離婚後2年識的. 眼光狹窄, 以錢為先, 但愛護家人...特別係老婆同他2個女兒....so
ex-bf 2:  5年前識, 做金融, 識我諗住係攝時間, 當時佢追我追得很利害......好呀! 同你玩囉. 同時間他亦追緊另一個女仔.....
b 君:  2年前到現在.....大家既睇法都好一致, 基本上我唔講佢亦會明白我心意, 好錫我......但......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆