上一頁下一頁
發新話題

qq奇遇記------21歲HK妹

收藏  |  訂閱
134  40.6k

引用:
原帖由 GL27 於 2011-6-1 02:04 PM 發表 查看引用來源

oh, i see, thank you for your report, 我諗呢條八婆九成九係大陸婆, 喺度扮港女, 呃飲呃食嗰隻, 佢對你用得呢招, 對住其他人都可以用, 對佢來講無所謂, 又唔會蝕底比你, 只係見1個陌生男人, 最多& ...
佢唔會呃咁少野ga...佢呃飲呃完食...就會呃錢

引用:
原帖由 chanthomas 於 2011-6-1 09:22 PM 發表 查看引用來源
我都遇過佢呀 , 個次佢約我在皇室門口等 , 佢帶埋另一個女仔過來 , 我地三個一齊去皇室對面一間餐廳食飯 , 之後佢話搵我去pub飲酒 , 又話自己阿爸阿媽係黑社會等等 , 後來佢同另一個女仔出去買野 , 叫我等佢地番來 , ...
係咪皇室隔離果間酒樓食野呀?
下次我返上去我就會去南湖派出所報定案先

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-6-1 11:47 PM 發表 查看引用來源

佢會係咁SEND D信息比你,, SD得好快.. 3秒就 SEND左 過百字 但是次次既內容係一樣,, 出來搵食架.. 係到吹到好大,,  爸爸係黑社會..咩野坐館...佢次次講完 我都冷笑-.-
成日話唔開心. 叫人哄佢...係咁叫我返黎同 ...
係呀...我都自認自己on9
冇左萬幾蚊

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-2 12:00 AM 發表 查看引用來源
冇左萬幾蚊
CHING.. 搞咩冇左萬幾蚊.. 條八婆真係食過返尋味... 日日出動...

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-2 12:00 AM 發表 查看引用來源
冇左萬幾蚊
永遠都係食左先至同條女講Terms架啦 :smile_19:
始終國內溝女唔同香港, 香港既可能只係拖下手仔已經叫拍拖, 但係國內既永遠係食左先當係真既 :smile_19:
國內女仔平時拖下手仔跟本唔代表什麼...

回覆54# 的帖子

引用:
原帖由 BALL1206 於 2011-6-2 12:10 AM 發表 查看引用來源CHING.. 搞咩冇左萬幾蚊.. 條八婆真係食過返尋味... 日日出動...
佢話媽打生日…想買?野比老媽子
捉左我去買…話轉頭比返我wo

回覆55# 的帖子

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-6-2 04:13 AM 發表 查看引用來源永遠都係食左先至同條女講Terms架啦 :smile_19:始終國內溝女唔同香港, 香港既可能只係拖下手仔已經叫拍拖, 但係國內既永遠係食左先當係真既 :smile_19:國內女仔平時拖下手仔跟本唔代表什麼...
我覺得社長你講得好岩…唉

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-2 01:12 PM 發表 查看引用來源
佢話媽打生日…想買?野比老媽子
捉左我去買…話轉頭比返我wo

唉....CHING 下次要小心D.. 呢D女強姦佢100次 都難消心頭之恨

我個個fd都話叫我主動上網搵下其他受害ching
之後一齊拎錢出黎搵人姦左佢-.-

引用:
原帖由 kobe1111 於 2011-6-2 08:53 PM 發表 查看引用來源
我個個fd都話叫我主動上網搵下其他受害ching
之後一齊拎錢出黎搵人姦左佢-.-
應該係搵其他受害既師兄 一起姦左佢-_-
邊到趺底邊到起返身~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆