上一頁下一頁
發新話題

我一個傻佬的沉船經歷

收藏  |  訂閱
129  17.4k

泥水佬做門:過得自己..過得人!!!
如果你"心愛"的老婆亦搵個"小白臉"上床去回臆初戀...你OK嗎????
若你老婆知道你溝"共產公廁"(雞),你老婆有何反應????開心嗎????你若真心愛你老婆,你忍心生理上傷害她嗎????(可能惹性病!!身体不忠)...你忍心精神上傷害她嗎????(你愛上另一女人,情感不忠!!!)..所以怌疑你是否真真正正愛你老婆.
若你在刁這雞時很開心..想想你老婆正和帥鴨ML..你開心嗎????若你話祇想著自己爽,快樂,你不理他人(包括老婆)死活...我無言...你大可做強姦,搶劫,賣粉等犯法勾當,視法律道德為廢物(結果一定被拉一定坐監)!!!!

thanks for sharing

On Lun 79 又要做情聖把口又咁賤 約人去玩又要話人係雞 。。。

有老婆叫雞就算啦仲學人沉船,你對得住你老婆否?嗱嗱聲攞包英泥去福島封棺做番件人做嘅事啦

引用:
原帖由 nothingmacau 於 2011-3-28 02:35 AM 發表 查看引用來源
大家好,我系新人,有d嘢同大家分享下。請各位師兄鬧醒我這個傻佬。

小弟系澳門做嘢,系今年1月份在澳門的161遇到一個女仔。
這個女仔第一面給我的感覺好好,覺得她幾好傾,好好笑容,長得都幾清純。 ...
咪沉呀!

儍佬,算把啦!說了人家死穴,
就算俾你溝到佢,你一定係輸家:smile_38:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-3-28 23:29 發表 查看引用來源
咪沉呀!
北姑父母都係體弱多病:')
兄弟姐妹讀緊小學都會同你攞錢準備上大學
好有愛心所以個個養狗:smile_35:
不過就好大意成日比摩托車搶手機。。你識做啦
除左呢啲基本上都可以考慮同北姑。。
海枯石爛山盟海誓此志不渝:smile_47:

引用:
原帖由 input 於 2011-3-28 23:34 發表 查看引用來源
儍佬,算把啦!說了人家死穴,
就算俾你溝到佢,你一定係輸家:smile_38:
如果陪佢返老家咪可以贏番個女婿銜頭

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-3-28 11:40 PM 發表 查看引用來源
北姑父母都係體弱多病:')
兄弟姐妹讀緊小學都會同你攞錢準備上大學
好有愛心所以個個養狗:smile_35:
不過就好大意成日比摩托車搶手機。。你識做啦
除左呢啲基本上都可以考慮同北姑。。  ...
博一博.單車變摩托

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2011-3-29 00:21 發表 查看引用來源

博一博.單車變摩托
幾時買埃風睇房

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆